Marco en ‘ex’ Leontine vieren samen verjaardag Mary Borsato!

0

Marco Borsato en Leontine Borsato hebben samen de 75ste verjaardag van Marco’s moeder Mary gevierd in een eetcafe. Dochter Jada Borsato deelde de beelden op Instagram Stories.

Het is de eerste keer dat de twee weer samen te zien zijn sinds de heftige foto’s van anderhalve maand geleden. Op die foto’s in Weekend  was te zien dat Marco na een bezoek aan haar en de kinderen getroost en geknuffeld werd door Leontine voor hij in de auto stapte en door Leontine werd uitgezwaaid.


Marco komt een keer per week langs om voor Leontine en de kinderen te koken. “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen,” zegt een vriend van de zanger

Op Instagram was vandaag al te zien dat Leontine haar ex-schoonmoeder feliciteerde. “Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag,” schreef Leontine op Instagram. Ze plaatste een mooie foto van Mary bij de felicitatie. “Een dikke verjaardagskus van ons allemaal #loveyou”.