Relatie met Leontine nu echt voorbij…: ‘Marco Borsato vergreep zich aan 13 en 15-jarig meisje’

0

Marco Borsato heeft zich vergrepen aan een meisje van 13 en een meisje van 15. Dat zou gebeurd zijn op een The Voice Kids barbecue die de zanger organiseerde. “Daar heeft hij ten minste twee meisjes overal betast, op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn.” Inmiddels zijn er ook verhalen over een derde slachtoffertje en zou zijn relatie met Leontine, zijn ex-vrouw die van hem scheidde nadat zijn affaire met Iris Hond bekend werd om Borsato vervolgens weer in de armen te sluiten, nu echt voorbij zou zijn.

LEES OOK:  Moeder jong meisje over grensoverschrijdend gedrag MARCO BORSATO: ‘Mijn dochter beslist zelf of ze aangifte doet’


Op de beschuldigingen vorige week dat hij zijn Leontine met meerdere vrouwen bedrogen heeft en met een nog ook nog altijd bedriegt reageert Marco Borsato niet. Maar ook  op nieuwe beschuldiging die veel verder gaan zwijgt de zanger als hem om commentaar gevraagd wordt. Borsato zou ongepast aan twee jonge The Voice Kids-meisjes gezeten hebben en op een geluidsopname gemaakt door de moeder van een van die meisjes dat ook bekend hebben. Dat stellen de makers Roddelpraat, Jan Roos en Dennis Schouten.

De makers in de video: “We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen.” “Het gebeurde tijdens de bekende barbecues van Marco Borsato voor zijn Voice Kids-team”, beweren Roos en Schouten. “Daar heeft hij ten minste twee meisjes overal betast, op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn. Een van die meisjes schreef het op in haar dagboek.”


De moeder confronteerde Borsato met de beweringen van haar dochter in het dagboek en de zanger  bekende. Wat hij niet wist dat de moeder het gesprek opnam. De moeder zou geen aangifte willen doen om haar dochter te beschermen. Ze ging met de geluidsopname wel naar John van den Heuvel die er niets mee wilde doen.” Jan Roos: “Hij wilde er niets mee doen en dat klinkt ook wel weer logisch, want The Voice is van RTL en John is vaak te zien bij RTL Boulevard.”

Dennis Schouten en Jan Roos, de twee presentatoren van RoddelPraat, brachten medio september het gerucht dat er ‘walgelijke dingen‘ zouden zijn gebeurd achter de schermen van een bekende talentenjacht. Die geruchten over Marco en jonge meisjes zijn volgens Jan Roos ‘algemeen bekend’ in de vaderlandse showbizz. “Ik ben erbij geweest dat een érg bekende Nederlander, een echt serieuze bekende Nederlander die echt vaak op televisie komt, dit verhaal aan ons heeft verteld en ook zei: ‘Het is zó belachelijk. Iedereen weet het, iedereen praat erover, maar niemand doet er iets aan, want iedereen is bang wat de gevolgen zijn.’ Nou, wij zijn niet zo bang.”

Marco wil volgens de makers RoddelPraat niet reageren. “We hebben Marco Borsato gemaild en gevraagd om een reactie. Hier hebben we (vooralsnog) geen antwoord op gekregen”, melden ze onder hun RoddelPraat-video. In het wereldje gaat inmiddels het verhaal dat Marco’s ex Leontine nu definitief met de zanger heeft gebroken. Ze scheidde van Borsato toen zijn relatie met Iris Hond publiekelijk bekend werd, maar na openbare boetedoening van haar man, begon ze opnieuw een relatie met hem.

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Alberta Verlinde, die vorige week Borsato beschuldigde van het veelvuldig bedriegen van Leontinedestijds en nu nog altijd  werkt ook al een tijdje aan een verhaal waarin ze Marco in verband brengt met ‘strafbare feiten‘. “De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!”, zegt ze nu.

Er gaan al langere tijd verhalen over zowel Marco als The Voice. Zo heeft Farja Farvardin in zijn You tube-programma De Roddelloog gisteren dat de Voice-coach Borsato een derde slachtoffertje zou hebben gemaakt en dat drie meisjes inmiddels aangifte willen doen tegen de zanger. Volgens Farja zit er een rechtszaak aan te komen. “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.”Daarom bereidt Marco volgens Farja een emigratie voor. “Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.”

Vorige week trok Borsato zich terug uit een Warchild-kerstcampagne. Borsato is al 22 jaar ambassadeur van Warchild. Jan Roos zegt in RoddelPraat dat Warchild de relatie verbroken heeft vanwege de verhalen rond hun ambassadeur.

LEES OOK: Met wie MARCO BORSATO vreemdging en gaat? ‘Musje, Iris, de au pair, Melanie en nu nog alleen met Naomi’