MARCO BORSATO verdwijnt compleet van radar: Ook duet met Emma Heesters (25) blijft op de plank liggen

0

(Beeld Emma Heesters Instagram)

Marco Borsato lijkt besloten te hebben voorlopig maar van de radar te verdwijnen nadat hij nu al weken achtervolgd wordt door verhalen over ‘grensoverschrijdend gedrag naar jonge meisjes. Cancelde de onder liggende zanger al definitief zijn clubtour ook zijn duet Emma Heesters (25) komt voorlopig niet uit.


EXCLUSIEF: Verhaal van moeder van door MARCO BORSATO onzedelijk betast meisje is jaren oud en lijkt pure wraakactie na haar ontslag

Het duet dat Emma Heesters onlangs opnam met Marco Borsato komt voorlopig niet uit. In Tijd voor Max vertelde de zangeres dinsdagavond dat het liedje er inderdaad ligt, maar het nog allerminst duidelijk is wat ermee gaat gebeuren.


“,Ja, ik heb een nummer met hem opgenomen, maar dat is veel groter gemaakt dan het eigenlijk was”, zegt Heesters nu als haar gevraagd wordt naar de samenwerking met Borsato. “Dus er ligt een nummer, maar wat daarmee gedaan wordt, weten we nog niet.” Als presentator Sybrand Niessen wil weten of het liedje nog uitkomt, antwoordt Heesters dat dat voorlopig niet gaat gebeuren. “Nu is daar geen sprake van. Eerst maar eens kerst vieren”, zegt de zangeres, verwijzend naar haar nieuwe kerstsingle, die wél uit is.

Vorige week vertelde Heesters in RTL Boulevard nog dat ze zo trots was op de samenwerking met de hitzanger. “Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco”, zei ze toen. Het niet uitkomen van het duet lijkt alles te maken te hebben met de verhalen die de ronde doen over mogelijk grensoverschrijdend gedrag van de zanger. Zijn management liet vorige week weten dat de zanger “op enig moment dat hem uitkomt” met een verklaring zal komen. Dinsdag annuleerde hij zijn eerder al verplaatste clubtour helemaal.