Marco Borsato terug naar ‘Casa di Mamma’ en ook ex Denise Boekhoff weer in beeld

0

Niet de paradijselijke Malediven, zoals het verhaal wilde, maar de woning van zijn moeder Mary in Stompetoren onder de rook van Alkmaar is de plek waar Marco Borsato tot rust probeert te komen nu zijn Leontine niet meer met hem verder wil en zij aan het huwelijk van bijna 22 jaar definitief een einde heeft gemaakt. Het is ook de terugkeer naar de woning waar Marco ooit met Denise Boekhoff,  woonde. Zijn ex die ook haar huwelijk zag stranden en de vrouw waar Marco nu openlijk de banden weer mee ophaalt… Wordt het terug naar af voor Marco? 

Volgens De Telegraaf woont Marco Borsato nu weer bij zijn moeder Mary in Alkmaar


‘Terug naar Casa di Mama’ kopt de pagina Privé in de Telegraaf vandaag over de terugkeer van de zanger naar het deels houten huis van moeder Mary in Stompetoren. Een huis dat Marco als zijn broekzak kent, want voor mamma Mary er in introk woonde Marco er namelijk zelf met zijn ex Denise.

Contact met nu ex Leontine is er sinds de bekendmaking van de scheiding niet meer geweest  volgens de krant. ‘In of rond zijn Gooise villa is hij daarentegen niet meer gespot, dat lijkt inmiddels het domein te zijn geworden van Leontine. Hoewel de twee in weerwil van eerdere berichten NIET in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, staat dat omvangrijke huis met bijgebouwen voor de helft op haar naam.’


Eerder schreef de krant al dat het Leontine was die de stekker uit de echtverbintenis trok. ‘Het werd te zwaar. Haar leven mag dan een sprookje hebben geleken, dat was het bij lange na niet altijd.’ Zo zou het door Marco toegegeven slippertje met pianiste Iris de Hond niet zijn enige zijn. ‘Er was natuurlijk al eerder het een en ander voorgevallen.’ Daarbij viel niet alleen de naam van zangeres Maan, maar ook die van zijn ex-vriendin Denise Boekhoff. Al die geruchten zou Leontine te veel zijn geworden en besloot zij de knoop door te hakken en na 22 jaar voor een scheiding te gaan.

In 2011 was geluk nog heel gewoon. V.l.n.r.-Leontine Borsato, Marco Borsato, Arjan Boon en Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)

Inmiddels lijkt Marco de banden met zijn ex Denise Boekhoff te hebben aangehaald. Zes jaar lang was hij gelukkig met Denise Boekhof. In 1996 ging wat toen een  droomkoppel heette uit elkaar. De relatie ging over omdat Denise vreemdging. Marco was er kapot van. Denise trouwde uiteindelijk met Arjan Boon, maar ook dat huwelijk is inmiddels op de klippen gelopen.

Denise Boekhoff zou, ook tijdens zijn huwelijk met Leontine nog altijd een zeer speciaal plekje in Marco’s hart blijven innemen. Het verhaal wil dat Marco Borsato jarenlang de hit Waarom nou jij? zong met Denise in zijn gedachte. ‘

De afgelopen maanden lijkt het contact tussen Marco en Denise weer intensiever geworden. Vrijwel bij iedere post op haar Instagram reageert Marco, zo concludeerde Story vorige week. . ‘Of het nu om de verjaardagen van haar kinderen ging, of dat ze een mooi portret van zichzelf publiceerde. ‘Prachtig ben je nog steeds,’ was een van Marco’s reacties op een modefoto van het fotomodel Denise’.

Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)Dat Denise scheidde van Arjan Boon – met wie Denise een dochter kreeg – maakt het verhaal over haar hernieuwde vriendschap met Marco nog pikanter.

Marco Borsato moet overigens vrezen dat er nog meer nieuws bekend wordt over zijn liefdeleven en zijn slippertjes. Morgen, dinsdag, een dag eerder dan normaal verschijnt de nieuwste editie van weekblad Privé, met daarin, zoals hoofdredacteur Evert Santegoeds zegt ’25 pagina’s alles over de showbizzscheiding van het jaar met exclusieve reportages en spraakmakende onthullingen!’