MARCO BORSATO: Aangifte tegen vrouw (22) en haar moeder die hem beschuldigen van ‘onzedelijke betastingen’

0

Marco Borsato heeft aangifte gedaan wegens smaad en laster tegen de 22-jarige vrouw die hem van onzedelijke betastingen heeft beschuldigd. De zanger doet ook aangifte gedaan van een valse aangifte en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Dat laten Borsato’s advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops weten. Inmiddels heeft de raadsman die Borsato bijstaat een persbericht verstuurd. Er is óók aangifte gedaan tegen Nathalie Thielen, de moeder van de 22-jarige vrouw wegens ‘uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten.” Het Openbaar Ministerie Noord-Holland bevestigt de aangifte tegen moeder en dochter..


In het persbericht van Knoops staat verder: ‘Vanaf het moment dat op 9 december 2021 een verzoek is gedaan aan het Openbaar Ministerie tot het instellen van een oriënterend onderzoek naar de bronnen van de onterechte insinuaties richting de heer Marco Borsato, is hij met zijn advocaten bezig geweest deze uitvoerige aangifte op te stellen en te voorzien van een aantal aanvullende bewijsstukken. Tot voor gisteren zijn aanvullende bewijsstukken verstrekt aan de advocaten van de heer Marco Borsato. Het is om deze reden dat de aangifte niet eerder is gedaan dan op 16 december 2021, teneinde te waarborgen dat de aangifte voldoende juridisch en feitelijk onderbouwd is met deze aanvullende bewijsstukken.’

Het slachtoffer dat aangifte heeft gedaan is de dochter van Nathalie Thielen, een goede vriendin van Borsato en meer dan 25 jaar voorzitter van zijn fanclub. Het slachtoffer zegt dat Borsato haar al vanaf kleins af aan kent en dat het betasten begon nadat de vader van het meisje in 2013 was overleden. Het betasten zou jarenlang hebben plaatsgevonden, tussen 2014 en 2019.


Borsato ontkent de beschuldigingen, maar is al langer bekend met de verhalen die de ronde doen. Al in 2020 nam hij daarom contact op met advocaten Carry en Geert-Jan Knoops.

BIZAR! Moeder van door MARCO BORSATO ‘aangerand’ meisje werft klanten voor haar tekstbureau met MARCO EN LEONTINE