LINDA DE MOL terug in Nederland en direct weer aan het werk

0

Linda de Mol (57) is terug in Nederland en is direct weer aan de slag gegaan. Na het nieuws rondom The Voice of Holland en het vermeende grensoverschrijdende gedrag van haar inmiddels ex Jeroen Rietbergen legde Linda de Mol haar televisiewerkzaamheden en bij haar blad LINDA. tijdelijk neer. Linda is begonnen met de opnames van een televisieserie over het wel en wee, voor en achter de schermen, van een televisieprogramma.

De presentatrice annex actrice is begonnen met de opnames van een televisieserie die in september te zien zal zijn bij SBS 6. Vorig jaar vertelde Linda de Mol aan dj Lex Gaarthuis in de podcast van het Radio-programma De 10 over de komst van deze serie, die gaat over het wel en wee, voor en achter de schermen, van een televisieprogramma. Ook Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans hebben rollen in de serie.


Die serie zou een ‘enorm vette knipoog’ naar de tv-wereld zijn, aldus Linda de Mol destijds. “Het zou best kunnen dat bepaalde mensen zich daarin gaan herkennen, maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven. We gaan wel merken of iedereen daar sportief mee omgaat.” De opnames hadden al eerder moeten beginnen, maar werden uitgesteld vanwege corona.

Na het nieuws rondom The Voice of Holland en het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Linda’s ex Jeroen Rietbergen stopte Linda de Mol haar televisiewerkzaamheden. Miljoenenjacht, dat eigenlijk dit weekend weer op de buis te zien zou zijn werd uitgesteld tot het najaar. Naast haar tv-werk schortte De Mol ook haar werkzaamheden voor haar blad LINDA. op.