ZIEN! LIL KLEINE na maandje ’therapie’ in Thailand terug in Amsterdam met nieuwe liefde Robin

0

Na nog geen maandje ’therapie’ in Thailand is Lil Kleine teruggekeerd in Amsterdam. En ook nog eens met een opvolgster van de door hem mishandelede vriendin Jaimie Vaes. Samen met nieuwe liefde Robin Singels toerde Kleine door de hoofdstad in een Birò, een soort veredeld invalidewagentje.

Het was andermaal Yvonne Coldeweijer die afgelopen nacht als eerste bewegende beelden (zien?)van Jorik Scholten in zijn Birò publiceerde. Zo’n ‘Biro’ is bamelijk compleet doorzichtig dus de rapper was met de vrouw naast hem goed te zien. De dame die naast Kleine zat in het wagentje was nieuwe liefde Robin Singels. “Hahaaaa dus jij was het, Robin Singels. Herkend aan je groene tasje. Is Robin Singels samen met Lil Kleine naar Thailand geweest? I think yes”, zegt Yvonne Coldeweijer.


Robin Singels op haar Instagram

Juicekanaal Reality FBI schrijft dat Kleine in een Biro rijdt omdat zijn Ranger Rover nog in Spanje staat. . “Het schijnt dat deze auto momenteel in Ibiza stat en daar voorlopig wel blijft staan.” Volgens Reality FBI is Robin Singels geen onbekende van Lil Kleine. “De twee zouden het al eens gezellig hebben gehad, nog voor Lil Kleine ooit wat met Jaimie Vaes kreeg.”


ZIEN! LIL KLEINE werkt aan zichzelf op paradijslijk Phuket (rapper heeft voor 56 dagen intrek genomen in luxe afkickkliniek The Parc)