Kamer van stel helemaal vernield: Lil’ Kleine in de cel op Ibiza, vriendin Jamie gewond

0

Rapper Lil’ Kleine zit in de cel op Ibiza. De rapper werd in de nacht van zaterdag op zondag gearresteerd op het Spaanse feesteiland na het een openingsfeest van hotel Oku in San Antonio op Ibiza. Zijn vriendin Jaimie Vaes zou gewond zijn geraakt bij de schermutselingen. Haar kleding zou zijn gescheurd. De kamer van het stel bleek helemaal vernield.

Volgens ooggetuigen, zo schrijft De Telegraaf, kwam Jaimie gewond en bebloed de hotellobby inrennen, waarna de receptioniste van het hotel de politie belden. De rapper zou zich hebben verstopt in het hotel, maar gevonden door de politie, die hem vervolgens zou hebben opgepakt.


‘Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes’, laat de manager van Kleine en Jaimie aan AD.nl weten. ‘Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.’ De advocaat van Lil’ Kleine in Nederland, Nienke Hoogervorst, zegt geen verder commentaar te willen geven. Het hotel weigert dat ook. Het luxe vijfsterrenhotel Oku gaat deze zomer open, maar nodigde alvast beroemdheden uit om ‘proef te slapen’, schreef Chantal Bles op Instagram. Ook Estelle Cruijff deelde de afgelopen dagen foto’s vanuit het resort.

Gisteravond deelde de rapper nog twee stories vanuit Ibiza op Instagram. De ene was een zwart scherm met de tekst ‘done’, de andere een foto (boven) met vriendin Jamie ‘Voor altijd de mijne’, schreef hij erbij, met een hartjes- en slotjesemoji.


Tijdens hun vorige vakantie zou er ook al een incident zijn geweest wat leidde tot het tijdelijk stoppen van de opnames van de realityserie van Jaimie Vaes.

Hotel Oku op Ibiza waar Lil’ Kleine gearresteerd zou zijn. (Beeld: Hotel Oku)

In april meldden meerdere bronnen aan Shownieuws dat er tijdens de opnames van Jaimie in the Vaes Lane, de realityshow van Jaimie Vaes een vechtpartij zou zijn geweest. Ook Koen Kardashian en Lil’ Kleine waren daar bij aanwezig. Koen keerde niet veel later terug in Nederland met een blauw oog. Hij liet Shownieuws toen weten dat dit een ongelukje met een föhn was geweest…

De rapper en de influencer hebben elkaar na Ibiza wel ontvolgd.