LIL KLEINE betuigt spijt vanuit Thailand, maar manager Moszkowicz dreigt nog altijd met hem te breken

0

(Beeld: Instagram Lil Kleine)

Lil Kleine plaatste vanuit Thailand waar hij aan zichzelf zegt te werken een filmpje waarin hij vertelt dat hij verkeerd heeft gehandeld, dat hij veel mensen heeft gekwetst en dat “dat nooit had mogen gebeuren”, maar NAMAN het managementbureau opgericht door Nathan Moszkowicz bezint zich nog altijd op de samenwerking met de rapper en als zij hem al onder contract houden is dat  ‘alleen door met strenge voorwaarden’.


NAMAN, het managementbureau opgericht door Nathan Moszkowicz, dat Lil Kleine vertegenwoordigt, is zich nog altijd aan het bezinnen op het voortzetten van de samenwerking met de omstreden rapper. En daar brengt het filmpje dat Lil Kleine donderdag op internet zette waarin hij zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld, dat hij veel mensen heeft gekwetst en dat “dat nooit had mogen gebeuren” geen verandering in  Op wie de rapper precies doelt, zijn vriendin Jaimie Vaes bijvoorbeeld, is onduidelijk.

NAMAN liet zes weken al weten zich te bezinnen op verdere samenwerking toen Lil Kleine het hoofd van Jaimie Vaes, die ook door NAMAN wordt vertegenwoordigd, tussen een autodeur zou hebben geklemd. Eerder was er ook een incident op Ibiza waar Jorrik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, haar mishandeld zou hebben. Deze zaak werd uiteindelijk geseponeerd. Lil Kleine werd in februari ook al veroordeeld voor een andere mishandelingszaak die ruim twee jaar terug speelde.


“Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden”, laat een woordvoerder van Nathan Moszkowicz, de baas van NAMAN, aan het AD weten. Hij kan niet zeggen wanneer dit besluit wordt genomen. “Over de inhoud en strekking van deze voorwaarden kunnen wij geen mededelingen doen. Dat raakt aan het privéleven van Jorrik.”

Het management wilde geen toelichting geven op de vraag wat de ‘professionele hulp’ is die Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, in Thailand zoekt. Kleine reageerde gisteren, donderdag, via Instagram voor het eerst op zijn arrestatie na zijn vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Hij liet weten dat hij momenteel in Thailand is om professionele hulp te krijgen.

“Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd”, vertelt de rapper in een video. “Ik heb heel veel mensen pijn gedaan en gekwetst en dat had nooit mogen gebeuren.” Kleine zegt in te zien dat hij professionele hulp nodig heeft. “Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden”, vertelt de rapper, die zegt ook zich te realiseren dat hij als vader geen goed voorbeeld is geweest voor zijn eigen kind, maar ook voor de jongeren in Nederland die naar zijn muziek luisteren.

View this post on InstagramA post shared by Lil Kleine (@lilkleine)