BINNENKIJKEN bij LIL WAYNE die een huis van 14 miljoen bij elkaar rapt

0
Lil Wayne heeft op zijn 36e een villa van 14 miljoen euro in Miami bij elkaar gerapt. Een villa waar je een heel leuk feestje kan geven, want voorzien van zwembad en bioscoop. Soms moet je jezelf een cadeautje geven. Dat weet rapper Lil Wayne als geen ander. Het huis dat hij kocht in Miami Beach is architecturaal pareltje en heeft zeven slaap en negen badkamers. Het huis heeft een buitenkeuken met grill en een binnenmuur bekleed met planten. Ook heeft Lil nu een eigen privébioscoop. Zelfs als de stroom uitvalt kan Lil een filmpje kijken, want de villa heeft een eigen noodstroomgenerator.

Wayne bracht afgelopen september zijn nieuwe album Tha Carter V uit. Een ‘beetje’later dan gepland, want de Amerikaanse rapper zou de plaat aanvankelijk in 2013 uitbrengen, maar door verschillende rechtszaken werd de lancering telkens uitgesteld.


Die rechtszaken vocht Lil Wayne uit met platenlabel Cash Money. In mei 2018 werd daarover een akkoord bereikt door beide partijen, wat de rapper uiteindelijk zo’n 10 miljoen dollar (8,6 miljoen euro) zou hebben opgeleverd. Dus kon er best een villaatje van 14 miljoen af.

Op Tha Carter V staan samenwerkingen met XXXTentacion, Kendrick Lamar, Travis Scott, Nicki Minaj, Sampha, Snoop Dogg en Lil Waynes dochter Reginae Carter.


Credit: THE WATERFRONT TEAM/ONE SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY/KAEWNAPA CHONRAM