Liefde gevonden? MARCO uit Winter Vol Liefde heeft zijn Noors boetiekhotel verkocht!

0

(Beeld: CP)

In Winter Vol Liefde zien we hoe Marco druk bezig is met het runnen van een boetiekhotel in Noorwegen, maar nu blijkt dat hij het hotel inmiddels heeft verkocht. Heeft Marco de liefde gevonden?


Op tv is Marco in Winter Vol Liefde nog opzoek naar een vrouw. In het programma woont hij in zijn eigen boetiekhotel, maar dat is inmiddels verleden tijd, want hij heeft het hotel verkocht, zo valt te lezen op de website van het boetiekhotel.

“In 2023 hebben wij – Danielle en Dennis – onze droom in vervulling laten gaan door ons leven in Nederland achter te laten om te genieten van de wildernis van de Noorse Valdes regio en de schoonheid van het land.” Marco en Marie-José (zijn tweeëneenhalf jaar geleden overleden vrouw, red) worden bedankt. “We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om deze unieke plek voort te zetten die Marco en Marie-José, de vorige eigenaren, hebben getransformeerd van een traditionele Noorse houten boerderij tot een luxueus en intiem boetiekhotel.”


Vraag is nu of Marco een vrouw in Winter Vol Liefde gevonden heeft waar hij verliefd voor is en daarom terugkomt naar Nederland?