Laatste wens van haar André: RACHEL opent Hazes-brasserie in Torremolinos

0

(Beeld CP/SBS)

Rachel Hazes gaat een brasserie in Spanje openen ter nagedachtenis van André Hazes, haar in september 2004 overleden man. Rachel loopt al sinds het overlijden van André met “zijn plan” in haar hoofd omdat het openen van een café een van Andre’s dromen was.


Volgens Rachel had André nog een paar wensen toen hij serieuze problemen kreeg met zijn gehoor en zijn zangcarriere ten einde liep. “Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’.”

‘Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen; Toen André in 2003 serieuze problemen kreeg met zijn gehoor, besefte hij maar al te goed dat hij zijn fans en vrienden niet meer kon geven wat ze van hem gewend waren. De liveoptredens en concerten werden steeds moeizamer. André had mede daardoor nog een paar wensen. Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’. André formuleerde het als volgt: “Ras, daar is het allemaal mee begonnen en daar zal het dan ook eindigen“. Zoals velen van jullie weten liep ik al sinds het overlijden van André met zijn plan in mijn hoofd’, schrijft Rachel.


Rachel vervult nu die wens van Andre. Niet in Nederland, maar in het zonnige Spanje. “En dan ook nog in zijn geliefde Spanje. Per 10 februari 2024 opent namelijk Brasserie Casa Hazes de deuren. Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André. Precies zoals André dit zelf zou hebben gewild. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te mogen verwelkomen onder de Spaanse zon in Brasserie Casa Hazes.’ Wat een prachtig nieuws is dit zeg. Dit wordt gegarandeerd een succes!”

Op Instagram deelt Rachel een foto van eigenaren Melanie Beense en Casper Groosman. “Zij gaan samen met mij het avontuur aan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een enorm succes te maken”, aldus Rachel.