Kreeg MANUELA KEMP tia tijdens live-uitzending op Radio5 (of was zij dronken)?

0

Op televisie zien we Manuëla Kemp (59) al jaren niet meer en nu is zij ook van de radio verdwenen. Daar presenteerde ze samen met Henkjan Smits op NPO Radio 5 tussen zes en acht uur ’s avonds De Max! Maar op 22 april kwam daar een abrupt einde aan toen Kemp dronken leek te presenteren. Maar nu lijkt haar ‘dronkenmanspraat’ een heel andere oorzaak te hebben gehad. Ze zou live een tia hebben gehad.

Was Manuëla Kemp dronken of had ze een tia? Dat is de vraag die Hilversum bezighoudt. Vrijdag 22 april was ze samen met Henkjan Smits in de studio om De Max! te presenteren en klonk Kemp dronken. Al snel was Kemp niet meer te horen en nam Henkjan Smit de presentatie alleen voor zijn rekening. Kemp, die wel een glaasje lust, zou zo willen de verhalen die avond niet dronken zijn geweest, maar live een tia, waarbij een bloedvat in de hersenen even is afgesloten, hebben gehad.


“Het zou een tia of iets in die geest kunnen zijn, waarbij je opeens je mogelijkheid tot goede spraak verliest. Laten we alle grapjes over dronken zijn dus even parkeren, alhoewel dat natuurlijk wel een beetje aan het verleden van Manuëla hangt”, aldus Ronald in Shownieuws.

Desondanks kan ook Ronald Molendijk het incident ook niet helemaal los zien van haar verleden. “Het was een kroegtijger, maar ja: ik hoop gewoon op beterschap en lekker snel weer op zender met Henkjan.”


Manuëla Kemp was jarenlang op tv te zien  in programma’s als Eigen Huis & Tuin en De Vrienden van Amstel Live. Sinds 2014 maakt ze radio voor Omroep MAX. De afgelopen vier jaar presenteert ze met Henkjan Smit De Max op NPO Radio 5. .