Kourtney Kardashian krijgt huis voor koopje dankzij Justin Bieber

0
Kourtney Kardashian krijgt huis voor koopje dankzij Justin Bieber


Als het op huizen kopen aankomt steekt Kourtney Kardashian zus Kim naar de kroon. Kourtney en haar partner Scott Disick kochten een schitterend huis. En dan ook nog eens voor een ‘spotprijsje, want voormalig NFL-speler Keyshawn Johnson wilde koste wat kost van zijn optrekje in The Oaks, een gated community in Calabasas, Californië af.

De maar liefst 1100 vierkante meter leefruimte heeft een, naast een lift, een topkok waardige keuken, zes slaapkamers, negen badkamers en een eigen bioscoop. Buiten een basketbalveld, een open haard, zwembad met spa en glooiende gazons.


Het huis kwam oorspronkelijk op de markt voor $ 10.500.000, maar Kardashian kocht het voor ‘slechts’ $ 8.490.000. De reden voor die opmerkelijke prijsverlaging heet Justin Bieber. Verkoper Keyshawn Johnson had een veelbesproken ruzie met toenmalig buurman Bieber, die met zijn witte Ferrari de wijk, waar veel kinderen op straat spelen, onveilig maakte. Reden voor Johnson zijn huis fors in de prijs te verlagen.

Het nieuwe huis van Kourtney en Scott, die drie kinderen hebben, is een juweeltje onder de celebrity huizen in Los Angeles voorstad Calabasas. Het biedt naast veel privacy ook maximale veiligheid, want het is gelegen in een ‘gated community, een omheind villadorp.


De 35-jarige Kardashian en 31-jarige Disick kennen elkaar al jaren. Hun relatie kent de nodige ups en downs. Momenteel zouden er volgens diverse geruchten grote problemen gaande zijn tussen de twee, maar de aankoop van het huis lijkt die geruchten te weerspreken.