Kopen Zonder Kijken-makelaar ALEX VAN KEULEN door de artsen opgegeven

0

Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex van Keulen balanceerde op het randje van de dood: ‘Ik was door de artsen opgegeven,’ zegt hij.

Samen met Bob Sikkes zet makelaar Alex van Keulen zich in Kopen zonder kijken zich in om een perfecte woning aan te kopen op de oververhitte woningmarkt. En dat levert vaak stressvolle situaties op. En juist stress   moet Alex zien te voorkomen.


In een interview met weekblad Story vertelt de makelaar dat hij een ontstoken hartspier had. ‘Ik was door de artsen opgegeven, heb echt heel slecht gelegen.’ Het was de oplettendheid van zijn vrouw die hem het leven redde. ‘Ik had geluk dat mijn vrouw in de gaten had dat er iets ernstig aan de hand was en mij terug naar het ziekenhuis heeft gereden, ook al hadden de artsen die middag verteld dat ik een maagzweer had’, vertelt hij.

Opmerkelijk genoeg zegt Alex nu dat het ‘het mooiste is wat hem is overkomen’. ‘Vanaf dat moment ben ik echt gaan leven. Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen.’