BINNENKIJKEN – KASSA voor KOOS ALBERTS nu zijn BUNGALOW eindelijk verkocht is

0
Feest in huize Alberts in Harderwijk! Na meer dan twee jaar in de verkoop te hebben gestaan is de robuuste bungalow van Koos aan de rand van Harderwijk definitief verkocht voor €635.000 en dat betekent dat Koos en zijn vrouw Joke een leuke winst maken. Makkelijk ging de verkoop niet. Koos Alberts liet zelfs een drone boven zijn vliegen om opnames te maken en zo mogelijk geïnteresseerde kopers te trekken. NOG EVEN SNEL BINNENKIJKEN BIJ KOOS EN JOKE?

Sinds Koos in 1987 tegen een boom botste na achter het stuur in slaap gevallen te zijn na een optreden en hij in een rolstoel kwam te zitten als gevolg van een bij het ongeluk opgelopen dwarslaesie, verzorgt Joke hem met veel liefde. Maar nu zijzelf boven de zeventig is wordt een deel van die zorg haar te zwaar. Voor de grote bungalow waar zij en Koos sinds 1993 wonen is een blok aan het been vanwege het onderhoud. Die ging twee jaar geleden dan ook in de verkoop voor €679.500.


Het penthouse van Koos en Joke in Harderwijk

Dat gewenste bedrag kregen ze er niet weet de site BekendeBuren, die schrijft dat Het huis per 6 november in andere handen is overgegaan voor €635.000 ligt. Maar omdat de hypotheek van €657.000 die op het pand rustte al deels afgelost was resulteerde er toch een mooie winst van zeker een ton. Koos en Joke zijn inmiddels verhuisd naar een appartement in Harderwijk.


Met pijn in zijn hart moesten Koos en vrouw Joke ook al afscheid nemen van hun droomappartement in het Spaanse Benalmádena. Het strand ligt namelijk zover van het appartement dat Koos en Joke het alleen per auto kunnen bereiken, maar het wordt Joke (70) te zwaar om Koos (67) steeds weer in en uit de auto te tillen.

Maar het geplande afscheid van Benalmádenat betekent niet dat Koos en zijn vrouw Joke de Costa del Sol voorgoed de rug toekeren. Als het appartement, dat voor €2.295.000 in de verkoop staat, verkocht is willen Koos en Joke dan ook een nieuw appartement kopen, maar dan direct aan het strand.