BINNENKIJKEN in het Spaanse appartement van Koos Alberts

0
In dit complex bevindt zich het appartement van Koos en Joke
De vraagprijs van €295.000 is inclusief de inrichting
Op het terras hebben Koos en Joke menig genoeglijk uurtje doorgebracht
Op het complex, een afgesloten geheel met camerabeveiliging, is er voor de bewoners een grote tuin met zwembad.
Het appartement is voorzien van aanpassingen voor invaliden of minder-valide
Vanaf het terras kijk je uit over de golfbaan Torrequebrada Benalmadena

Niemand wil het Spaanse appartement van Koos Alberts kopen. Tenminste niet voor €285.000. Na precies een jaar heeft Koos daarom de prijs maar verlaagd tot €259.000!


Arme Koos Alberts! Met pijn in zijn hart besloten hij en zijn vrouw Joke vorig jaar afscheid te nemen van hun droomappartement in het Spaanse Benalmádena. Het strand ligt namelijk zover van het appartement dat Koos en Joke het alleen per auto kunnen bereiken, maar het wordt Joke (bijna 70) te zwaar om Koos (67) steeds weer in en uit de auto te tillen. Dus ging het appartement vorig jaar november in de verkoop voor €285.000, maar geen koper daagde op. Daarom heeft Koos nu besloten een nieuwe poging te wagen met een verkoopprijs van €259.000.

Maar het geplande afscheid van Benalmádenat betekent niet dat Koos en zijn vrouw Joke de Costa del Sol voorgoed de rug toekeren. Ze zoeken een namelijk nieuw appartement dat dicht aan zee ligt. Als Koos en Joke in Spanje nu naar het strand willen moeten ze met de auto en dat betekent dat Joke haar Koos in en uit die auto moet tillen. Dat gaat, ook gezien haar leeftijd (70) steeds minder makkelijk.


Het appartement van Koos en Joke is een luxe vier persoonsappartement en ligt in Benalmádena aan de golfbaan Torrequebrada Benamaldena. Het bevat 2 slaapkamers, 2 badkamers en een riant terras met uitzicht op die golfbaan, maar ook op zee. Ook is het appartement voorzien van aanpassingen voor invaliden of minder-valide en heeft een eigen parkeerplaats. De prijs die Koos en Joke voor hun appartement vragen is overigens inclusief de inrichting. Op het complex, een afgesloten geheel met camerabeveiliging, is er voor de bewoners een grote tuin met zwembad.