Komende tijd niet beschikbaar…. Marco Borsato trekt zich terug uit Warchild-kerstcampagne

0

(Beeld: Warchild)

Na het stopzetten van zijn clubtour trekt Marco Borsato zich nu ook terug uit de grote kerstcampagne van Warchild samen met HEMA. Warchild zegt dat de zanger de komende tijd niet beschikbaar is en dat hij daarom niet zal deelnemen aan de campagne. Op de vraag of de zanger nog wel samenwerkt met Warchild werd geen reactie gegeven. De zanger ligt dit weekend onder vuur nadat er nieuwe verhalen rond gaan dat hij ondanks zijn terugkeer bij ex-vrouw Leontine, hij nog altijd vreemd zou gaan.


De campagne van Warchild en de Hema gaat, zo weet Shownieuws die het terug trekken van Bosato uit de campagne meldt, wel door met de andere ambassadeurs.

Shownieuws schrijft dat de laatste keer dat Marco Borsato in de Benelux op televisie was hij erg emotioneel was. Hij vertelde in het Vlaamse programma het Huis over de zware tijd die hij achter de rug heeft en blikte de zanger terug op zijn burn-out en de relatieproblemen met Leontine.


Zo onthulde hij hoe hij het hart van Leontine terugwon nadat zij de relatie verbrak. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet.” Marco schreef Leontine een brief, met Kerstmis. “Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet.”

enkele dagen later meldde Yvonne Coldewijer, in het showbizzwereldje ook bekend als Albertina Verlinde, dat Marco Leontine nog altijd zou bedriegen.

LEES OOK: WAAR VERHAAL? Waarom zwijgt MARCO BORSATO over bewering dat hij LEONTINE nog altijd bedriegt met 40-jarige NAOMI?