Pagina titel ...
woensdag, mei 27
KLEIN PRIJSJE – Deze Riante Villa Kocht Elton John Voor Maar €30.000.000

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Sir Elton John (68) en zijn man David Furnish (52) hebben in Beverly Hills in Los Angeles naar verluidt de riante villa gekocht van Armand Marciano, de mede-oprichter van modelabel Guess.

Terwijl het huis oorspronkelijk nog voor 41 miljoen dollar (37 miljoen euro) te koop stond, kon Elton het op de kop tikken voor ‘slechts’ 34 miljoen dollar (30 miljoen euro).

(Lees verder na de advertentie)

Daarvoor krijgt het Britse echtpaar een gigantisch villa in mediterraanse stijl met onder andere zeven grote slaapkamers, drie suites voor het personeel, tien grote badkamers en nog eens twaalf kleinere, negen open haarden, een bibliotheek, fitness, wijnkelder, cinema en zwembad.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0