Klaasje van K3 is al verhuisd naar Antwerps appartementje

0

1612klaasjeHanne, Marthe en Klaasje vormen intussen al een maand de nieuwe K3. En ondanks de drukke agenda heeft Klaasje (20) de tijd gevonden om, net als Josje destijds na een maand deed, te verhuizen naar een appartementje in Antwerpen. Zo hoeft ze niet voortdurend te pendelen tussen België en Nederland.

Meteen na de finale van K3 nam Klaasje haar intrek in een hotel of verbleef ze bij de andere meisjes van K3, maar nu is ze verhuisd naar Antwerpen. “Ik heb een appartementje gevonden in Antwerpen, en vorige week maandag ben ik verhuisd”, klinkt het bij de K3-zangeres in de Vlaamse Story.


“Ik ben heel blij dat ik nu mijn eigen stekje heb, en het is ook een geruststelling dat ik mij nu een echte Belg mag noemen.” Klaasje vertelt dat er voor haar niet echt veel veranderd is. “Ik woonde al een jaar op mezelf in Amsterdam, dus mijn ouders zagen me toch maar één keer om de twee weken. Eigenlijk is er niet zoveel veranderd. We horen elkaar nog regelmatig, dus onze band is nog altijd even sterk.”