Pagina titel ...
zondag, april 5
Kim Kardashian en Kanye West gokken op winst van bijna ACHT MILJOEN bij verkoop Bel Air-villa

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Kim Kardashian en Kanye West gaan voor een megawinst bij de verkoop van hun Bel Air-villa!


Kim Kardashian en Kanye West hebben hun huis in Bel-Air te koop gezet voor 18,8 miljoen euro. Pikant is dat het duo de villa in 2013 kochten voor 8,4 miljoen euro om er vervolgens nog 1,8 miljoen euro aan te verspijkeren. Bij elkaar 10,2 miljoen euro.

Krijgen zij de vraagprijs van 18,8 miljoen euro dan maken ze een winst in twee jaar van 8.6 miljoen euro. Makelaars geloven zelfs dat er meer geboden zal worden dan de vraagprijs, omdat de ligging en de inrichting van het huis top is.

De villa, die nu in de verkoop staat, heeft vijf slaapkamers en zeven badkamers en ligt op ruim 800 vierkante meter grond.

Kim en Kanye wonen nu zelf in een villa die zij vorig jaar van Lisa Marie Presley kochten. Voor dat optrekje in Hidden Hills, een buitenwijk van Los Angeles, betaalden Kim Kardashian en Kanye West $ 22.000.000. Misschien daarom de gepeperde vraagprijs van hun Bel Air-huishet huis van Lisa Marie Presley hebben gekocht,

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0