KIM FEENSTRA huilt veel bij het verwerken van haar ‘familie- en jeugdtrauma’s’ (‘Ik erken nu de pijn in plaats van dat ik me groot hou’)

0

Kim Feenstra huilt veel nu zij bezig is haar familie- en jeugdtrauma’s een plekje te geven. “De laatste tijd krijg ik veel flashbacks uit mijn jeugd. Ik ben momenteel veel aan het opruimen in mijzelf”, zegt  het model.

“Het is een emotioneel proces. Ik heb gebeurtenissen niet verwerkt maar ik heb ze geparkeerd en ben doorgegaan”, deelt ze op Instagram. “Ik ben aan het helen. De trauma’s uit mijn jeugd en de trauma’s van mijn familie. Het is moeilijk. Maar als ik naar mijn kind kijk weet ik dat ik het voor een heel mooi doel doe.” Kim kreeg zoontje Brooklyn in oktober 2020 samen met haar partner Stanley.


Feenstra deelt nu haar ervaringen met haar volgers, omdat ze zich naar eigen zeggen vaak alleen heeft gevoeld. Ze hoopt dat mensen met dezelfde soort problemen zich herkennen in haar verhaal en weten dat ze niet alleen zijn. “Ik erken nu de pijn in plaats van dat ik me groot hou. Dat is pittig. En zwaar. Ik huil veel. Maar dat is om te kunnen helen. Niet om in het verdriet te blijven hangen.”