FOTO – Zwangere Katja Schuurman topless: ‘Mijn dochter noemt ze Ollie en Bollie’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Nog een paar weken en dan bevalt Katja Schuurman van een tweede dochtertje. Reden voor de  presentatrice zich op Instagram bloot te geven en tegelijkertijd terug te blikken naar de tijd dat ze haar andere dochtertje, Sam, borstvoeding gaf.

“Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt; Ollie en Bollie – zoals mijn dochter ze noemt – transformeren momenteel van rondingen waar seksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam ( vanex-man Thijs Römer, red), mee mag voeden”, schrijft Katja op Instagram.


Katja met dochter Sammie (foto: Instagram)

Het gaat overigens goed met de zwangere Katja Schuurman, maar de afgelopen maanden had ze het soms behoorlijk moeilijk vertelt de presentatrice in de nieuwste aflevering van Kaj Gorgels’ podcast Effe Relativeren. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand. Als ik dat even niet ben, dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten, maar dat was nu echt geen optie.”


Share.