Josje (ex-K3) over dragen van mondmasker: ‘Ik heb gaten gekregen om door te ademen en die wil ik niet bedekken!’

0

Dat voormalig K3-tje Josje geen al te grote fan is van alle nieuwe verplichtingen omtrent corona, wisten we al. Maar nu laat ze ook publiekelijk weten helemaal niets te zien in het dragen van het (verplichte) mondmasker. Josje (ex-K3) over dragen van mondmasker: “Ik heb gaten gekregen om door te ademen en die wil ik niet bedekken!”

Op haar Instagram Story beantwoordt Josje Huisman, die we nog kennen als één van de voormalige K3’tjes, vragen van fans. Tijdens het vragenrondje gaat het ook over de coronamaatregelen en het vaccin.  en daar heeft Josje een duidelijke mening over. “Ik wil niet in een mondkapjesmaatschappij leven”, liet ze eerder al weten. Helaas is dat nu wél aan de orde.”


Dan: “Er is best veel onzinnigheid te bespeuren wat de maatregelen betreft. Waar ik de grootste moeite mee heb, is de verplichting van het mondkapje. Daar voel ik me totaal niet goed bij, dat vind ik echt niet fijn. Ik heb gaten gekregen om door te ademen en die wil ik niet bedekken”, laat ze weten aan haar volgers.

Ook over het vaccin is Josje duidelijk. Wanneer iemand haar de vraag stelt wat ze denkt over het vaccin, begint Josje plots te zingen. “Never gonna get it, never gonna get it”, klinkt het.


Of ze K3 mist, vraagt iemand zich verder nog af. “Het leven gaat door, dus ik denk er niet vaak aan. Maar het was heel leuk voor zolang het duurde”, besluit ze.