JOHN DE BEVER: een keer in zijn leven seks met een vrouw en die heette ANNIE SCHILDER

0

Een keer in zijn leven had John de Bever seks met een vrouw. De naam van zijn geliefde voor een nacht? Annie schilder…

In het nieuwe seizoen van ‘De Bevers’, de realitysoap van John de Bever (57) en zijn partner Kees (37) neemt John n de eerste aflevering geen blad voor de mond. Zo doet hij een boekje open over zijn onenightstand met BZN-zangeres Anny Schilder.


In de aflevering is John voor een optreden in Volendam, waarna hij even bij zijn vriendin Anny Schilder langsgaat. De twee leerden elkaar kennen bij een optreden en John bleef vaak bij haar slapen. “Anny is nog steeds een beetje verliefd op jou”, vertelt Kees aan John. “Zij zijn heel leuk samen. Ze hebben echt chemie.”

John zegt dat die chemie die vond maakte dat hij en Annie samen in bed belandde. “Dat is de enige vrouw met wie ik een keer sex heb gehad. Daar hebben we ook gruwelijk om gelachen samen. “We waren op stap geweest en ik bleef daar weleens slapen. We waren allebei dronken en ze zei: ‘Zullen we het een keer doen?’ Ik zeg: ‘Ja, is goed’. Ik zag een halve fles whiskey staan, dus ik dacht: die drink ik nog even op. Ik weet niet wat er allemaal is gebeurd, maar dat was direct de laatste keer.”


John en Annie hebben zijn inmiddels echte vrienden. “De chemie is altijd goed. We hebben altijd plezier. We zijn hele goede vrienden van elkaar”, aldus John.