Vijfde afvaller Jerrel uit Big Brother bedreigt 13-jarig meisje: ‘Anders kom ik naar je huis en knal ik je fucking vader en moeder neer en mag jij toekijken’

0

De 25-jarige Jerrel uit Amstelveen heeft donderdag als vijfde afvaller het Big Brother-huis moeten verlaten. Begin februari werd hij een van de deelnemers van het realityprogramma. Jerrel Baumann was vanaf zijn intrede in het Big Brother-huis door zijn gedrag omstreden. Hij kreeg ook bakken kritiek van de buitenwereld en daar lijkt de make-up artiest uit Amstelveen niet zo goed mee om te kunnen gaan. Op internet circuleert een bericht van Jerrel waarin hij een 13-jarig meisje met de dood bedreigt. “Anders kom ik naar je huis en knal ik je fucking vader en moeder neer en mag jij toekijken,” zo valt er in het bericht van Jerry te lezen.


Make-up artiest Jerrel zegt van zichzelf de discussie niet snel uit de weg te gaan en ook dat hij niet op zijn mondje is gevallen. Jerrel ziet zichzelf als een alfa-mannetje en, zo zei hij vooraf aan zijn komst in het huis, als de man regelmatig de leiding neemt.

Jerrel Baumann was voor Big Brother actief op o.a. TikTok en YouTube. Hij afficheert zich op die sociale media als een nuchtere en hippe jongeman. In zijn zes weken in het Big Brother-huis zorgde Jerrel voor heel wat opschudding. Nadat hij een huisgenoot meerdere keren met opzet in het gezicht boerde, kreeg hij zelfs een waarschuwing van de programmamakers.


Op de dag dat jerrel uit het BB-huis moet vertrekken zorgt hij ook voor opschudding buiten het huis. In verschillende internetgroepen gaat een bericht van Jerrel rond waarin hij de 13-jarige Femke uit Amersfoort niet alleen een ’tering hoer’ noemt, maar ook dreigt haar ouders de op af te schieten waarbij Femke mag toekijken.

Yo femke,

Ik weet niet wie je denkt dat je bent maar ga lekker je vriendjes en vriendinnetjes op je basisschool uitschelden. Volgens mij weet jij niet precies tegen wie je het hebt met dat domme 13jarige brein van je. Domme tering hoer dat je bent. Ga spelen ofzo. Anders kom ik naar je huis en knal ik je fucking vader en moeder neer en mag jij toekijken. Of zal ik naar je school komen die zit op de Zangvogelweg 2-4 in Amersfoort? #Kanker bitch.

Wat Femke Jerrel heeft aangedaan is niet duidelijk. Net zo min wanneer Jerell het bericht gepost heeft.

Gisteren werd ook bekend dat Jerrels geliefde Jovanni het doelwit geworden is van bedreigingen vanwege het gedrag van Jerrel in het big Brother-huis. Joavinna wilde dat Jerrel naar huis kwam. Dat is dus gelukt nu televisiekijkend Vlaanderen en Nederland besliste om Jerrel z’n boeltje te laten pakken. Daar voelde Jarrel zich overigens goed bij. “Ik ben als een winnaar binnengekomen, en ik ga als een winnaar buiten”, klonk het.