BINNENKIJKEN – Jean Claude van Damme levert $ 2.7 miljoen in bij verkoop huis aan gangstarapper Ice Cube

0
Actiefilmster Jean-Claude van Damme (54) wilde $ 9.990.000 hebben voor zijn huis in Marina del Rey, Californië. Maar nadat het bijna een jaar in de verkoop heeft gestaan heeft De ‘Muscles from Brussel’ toch maar een verlies van bijna $ 2.7 miljoen genomen. Ice Cube, de vader van de gangstarap is de koper.

O’Shea Jackson (57) bekend onder de artiestennaam Ice Cube en bekend vanwege zijn politieke, sociale en controversiële teksten en de man die wordt gezien als de vader van de gangstarap heeft het huis van Jean-Claude van Damme gekocht voor $7.25 miljoen. Bijna $ 2.7 miljoen minder dan Van Damme oorspronkelijk vroeg.

Het vier verdiepingen tellende huis, met 700m2 woonruimte, heeft een schitterend dakterras met zwembad en uitzicht over de oceaan. Op het dakterras ook een open haard met daarboven een flatscreen-tv. In de kelder is er een wijnkelder. In het huis ook een lift die de bewoners van verdieping naar verdieping laat zoeven.


Van Damme betaalde in 2012 $ 6 miljoen voor het huis met zes slaapkamers, acht badkamers en een dito aantal open haarden. De woning werd na aankoop compleet heringericht naar de wensen van Van Damme. Zo kwam er een huisbioscoop en een gym. Hij ging voor aan Aziatische look & feel met religieuze sculpturen en schilderijen uit het Verre Oosten.