Is het echt GTST-acteur Ferry Doedens die al masturberend figureert op een Amerikaanse weblog?

0

Is het echt GTST-acteur Ferry Doedens die al masturberend figureert op een Amerikaanse weblog die zich richt op de homoseksuele man. De site plaatste dinsdagavond een verhaal over Doedens gelardeerd met expliciete naaktfoto’s.

De redactie van de site, die al sinds 2003 homonieuwtjes en uitgelekte foto’s plaatst volgens Mediacourant,  promoot het verhaal en de foto’s middels Twitter blijkbaar in de hoop viral te gaan. Dat lijkt aardig te lukken want het bericht is al tegen de honderd keer geliket. Grote vraag is of het wel de echte Ferry Doedens op de foto is.


De geplaatste foto’s suggereren dat Ferry met iemand webcamseks heeft gehad. Ferry – als het inderdaad de acteur is – is eerst te zien in zijn onderbroek. Op de volgende beelden is hij aan het masturberen. De site laat ook een expliciete foto van Ferry’s geslachtsdeel zien. Het kan bijna niet anders dat het de partner met wie ‘Doedens’ die webcamseks heeft gehad de nu gelekte beelden aan de Amerikaanse schandaalsite heeft aangeboden.

LEES OOK: GTST-acteur weer aan de drugs? Voor FERRY DOEDENS bestaat corona niet: ‘Ik zet de bloemetjes wel gewoon buiten’

 


Share.