GTST-acteur weer aan de drugs? Voor FERRY DOEDENS bestaat corona niet: ‘Ik zet de bloemetjes wel gewoon buiten’

0

Is GTST-acteur Ferry Doedens, net als vijf jaar geleden, weer aan de drugs? Je zou het denken nu Doedens zegt dat hij zich niets van het coronavirus aantrekt. Hij is dan ook volop aan het daten en gaat daarbij  de afgeraden intimiteit niet uit de weg.  “Nee hoor, ik heb die angst niet. Nul. Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.“

Doedens zegt helemaal te hebben gehad met alle coronamaatregelen. “Ik wilde net even een harinkje nog halen en dan staat er gewoon een enorme rij. Ik ga niet de hele tijd in de rij staan. Daar heb ik geen zin in. Gedoe. Ik heb geen zin in gedoe.”Dat bij de GTST-opnames ook de RIVM-richtlijnen gelden zint de acteur dan ook niet. “We zijn deze week weer begonnen met testen en kijken hoe het is met die anderhalve meter afstand. Ik vind het allemaal wel gedoe hoor met die protocollen. Ik word er niet goed van. Maar ja, we mogen blij zijn dat we werk hebben.”


Doedens is sinds twee maanden niet meer samen met zijn Braziliaanse vriend vertelt hij bij Eddy Keur in diens YouTube-serie KEURantaine. “Ik wil het er niet te lang over hebben. We hebben zeventien heel leuke maanden gehad en het is goed dat het klaar is.” Hij vertelt ook volop te daten. “Alles wat we natuurlijk willen is liefde. De pony moet natuurlijk wel grazen en de pony graast ook. Ik zet de bloemetjes wel gewoon buiten. Ik zie op zich wel een leuke jongen, dus wie weet over een tijdje.’’

De GTST-acteur is niet bang besmet te raken en neemt de coronaregels dan ook niet zo nauw. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld.” Doedens meent dat we ‘gek worden gemaakt door de media’. ,”Ik respecteer het allemaal, maar als mensen helemaal aangedrukt tegen de eieren en de pakken melk hun gezicht wegdraaien, dan crash ik. Mevrouw, ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet in uw gezicht, ik blaf niet in uw gezicht.” Ook stoort hij zich aan mensen die snauwen dat hij afstand moet houden. “U kunt ook gewoon even normaal praten.”


Acteur en musicalster Ferry Doedens (destijds 25) kwam in 2015 in het nieuws omdat hij bijna dagelijks cocaïne gebruikte en door de producenten van Goede Tijden Slechte Tijden was ontslagen . In het programma van Peter van der Vorst Van der Vorst ziet sterren zei hij: “De eerste keer was op een feestje toen ik 18 was. Een keer in de twee maanden, toen eens per maand en op het laatst bijna dagelijks.”

Na zijn deelname aan Expeditie Robinson steeg zijn gebruik explosief. “Ik was onzeker en jaloers. Een beetje paranoia. Ik dacht dat mijn vriend was vreemdgegaan. Dat onderbuikgevoel was zo sterk, dat ik drugs gebruikte om het te onderdrukken.” Doedens hield zijn gebruik voor iedereen verborgen, ook voor zijn vriend toenmalige Nuno en zijn familie.

Toen hij in korte tijd 4 keer te laat kwam bij Goede Tijden Slechte Tijden en op de laatste opnamedag zelfs zijn tekst niet meer goed wist, werd hij ontslagen.

Na de ontstane commotie over zijn corona-uitspraken liet Doedens onderdruk van de RTL-persdienst op Instagram plotseling weten: “Óók ik heb me de afgelopen maanden aan de 1,5 meter afstand beleid gehouden… Maar wellicht heb ik een andere indruk achtergelaten. Óók ik neem dit erg serieus guys. #staysafe.