Irene Moors neemt het op voor ‘viezerik’ Carlo Boszhard: ‘Dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer’

0

(Beeld: RTL)

Irene Moors neemt het met een mysterieus ‘dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer’ op voor Carlo Boszhard die ervan beschuldigd wordt dat hij zich vergrepen zou hebben aan jonge jongens.


Irene Moors zegt in weekblad Privé dat de beschuldigingen aan het adres van haar maatje Carlo Boszhard onzin zijn en dat de presentator zich absoluut niet schuldig heeft gemaakt aan seksueel ongewenst gedrag.  Carlo zou zich volgens juice channels hebben vergrepen aan jonge mannen.

Boszhard ontkende de aantijgingen van Roddelpraat en Yvonne Coldeweijer en deed zelfs aangifte wegens smaad en laster. Irene snapt dit zo zegt ze tegen het weekblad. “Carlo is daar terecht boos over. Hij moet wat met dat gevoel. Daar is de aangifte vandaan gekomen. Voor de rest gaat hij door met zijn werk en heeft hij het achter zich gelaten.”


Moors zegt ook veel over te praten met haar tv-collega over de aantijgingen. “We hebben constant contact. Carlo is er even van slag door geweest, maar dat is logisch als je zo wordt beschuldigd.” Irene dnekt te weten dat ‘gesodemieter’ zoals zij het noemt nu snel voorbij zal zijn. “Ik heb dertig jaar naast Carlo gezeten en dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer. Meer kan ik er niet over zeggen. Iedereen kan van alles roepen. De aantijging was dat er ongewenste intimiteiten met minderjarige jongens was, daar is het allemaal mee begonnen. Allemaal bullshit.”

Jan Roos van roddelpraat was niet onder de indruk van de aangifte die Carlo Boszhard  heeft gedaan. Hij blijft achter zijn verhaal staan: “Hij grijpt iedereen in het broekje.”

Roos, begin maart in zijn roddelpraat: “Ja, de grote grap is, Carlo Boszhard: je hebt inderdaad een goede naam. Mensen vinden het leuk wat je doet op televisie, maar je hebt ook een andere naam – wat ik heb gehoord van horen zeggen – dat je je handjes niet thuis kan houden en dat je iedereen en alles in het broekje grijpt. Dus doe maar lekker aangifte joh.”

Eén van de bronnen van Roos is, zegt hij, een grote tv-ster. “Een grote BN’er hoor. Een absolute tv-ster. Die zei: ‘Dat klopt gewoon. Hij pakt je gewoon echt gewoon de hele tijd bij je snikkel en bij je billen. Het gaat maar door met die man! Wat een viezerik is dat.’ En iedereen weet dat! En dat wordt dan een soort van geaccepteerd.”

“Ik ben door meerdere mensen benaderd na onze uitzending van vorige week. Allemaal jonge mannen en mannen die het bevestigen. Die zeggen: ‘Ik ben gegrepen, ik ben gepakt, ik ben geknepen en ik ben gegrepen.’”