IN TRANEN…. Zo EENZAAM is CONNIE WITTEMAN

0

Over haar scheiding van Hans Breukhoven zei Connie Witteman nog maar recent dat ze dat misschien maar beter niet had kunnen doen. Vervolgens kreeg Connie een verhouding met Eugène van Dun eindigde in verwijten over en weer en sinds die tijd is Connie alleen en EENZAAM. Zo alleen en eenzaam dat ze nog slechts vrienden heeft op Instagram.

Grote paniek in het peperdure dure appartement van Connie Witteman aan de rand van het Amsterdamse Vondelpark als afgelopen zaterdag haar Instagram-account in cyberspace lijkt te zijn verdwenen. In een klap is Connie al haar vrienden kwijt…  “Al mijn Insta-vrienden zijn ook echt vrienden, want ik heb met allemaal een lijntje. Het is ontzettend emotioneel allemaal. Ik denk dat ik echt de enige ben die ook ’s morgens, ’s middags en ’s avonds twee uur zit te antwoorden, dus echt zes uur per dag,” vertelt ze zondagavond in Shownieuws.


Vervolgens kwamen er de tranen…. “Ja, stop! Ja, dat is gewoon moeilijk, omdat het toch wel iets heel ergs emotioneels is. Ja, omdat ik een band heb, maar er zitten ook mensen op met echt problemen en die zitten dan op m’n DM en dan geef ik ze raad. Daar houden ze zich echt aan vast. Als ze ’s morgens opstaan dan kijken ze altijd naar mijn spreuk.”

Die Instagram-vrienden van Connie zijn blijkbaar nog haar enige lijntje met de buitenwereld. “Kinderen die slecht eten krijg ik ook op m’n DM (direct messaging, red) en dan zeggen ze: ‘Hé, mimi, ik heb mijn bordje leeg.’ Dat zijn kindjes van 3 of 4. Dat raakt me. Ook met oude mensen die geen contact hebben met de buitenwereld praat ik.”


Dan snikkend: “Ik vind het echt heel moeilijk dat ik dat niet kon doen.“

Aan de desk van Shownieuws is Weekend-baas Bart Ettekoven de verbijstering nabij. “Ik zit hier echt met open mond naar te kijken. Dit is toch niet serieus, jongens? We hebben het gewoon over Instagram en dat account was er even af. Ze doet werkelijk alsof er een Derde Wereldoorlog uitgebroken is.

Om vervolgens te sneren: “Het is hartstikke leuk, maar ga wat doen met je leven, zou je bijna zeggen. Als dat het enige is waar je je hele leven aan ophangt, contact hebben met mensen die je niet echt kent… Ik zou dan eens gaan investeren in de band met mijn eigen kinderen dan, zou ik zeggen in haar geval.”

Het was uiteindelijk Olcay Gulsen die haar aan iemand linkte die haar socials-pagina weer in de lucht kreeg en daarmee weer een lach op het betraande gezicht van Connie toverde.

Witteman en Breukhoven gingen in 2009 na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar.Afgelopen februari vertelde Connie tegen Ruud de Wild in diens podcast 30 Minuten Rauw dat ze enorme spijt had van haar scheiding van Hans Breukhoven. Een scheiding die er kwam nadat de inmiddels overleden Hans Vreemd ging. Connie meende met de kennis van nu dat ze met de relatie had moeten doorgaan alsof ze “achterlijk” was.

Witteman en Breukhoven gingen in 2009 na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. “Ik had natuurlijk een geweldig huwelijk”, vertelde de 68-jarige Connie. “Het was een geweldige man, geweldige vader en eigenlijk achteraf – nu, op deze leeftijd – vraag ik me af: had ik het allemaal (dat Breukhoven vreemdging, red.) wel willen weten? Ik vind het ook geen weggegooide jaren. Ik hou in mijn hart nog steeds van Hans.”

BINNENKIJKEN in het luxe-appartement van CONNIE BREUKHOVEN