Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het luxeappartement van CONNIE BREUKHOVEN waar zij zich niet meer veilig voelt nu buurman Albert Verlinde dreigt haar ‘door het trappenhuis te willen trekken’

0
Dit is het appartement van Connie Witteman waar ze zich niet meer veilig voelt nu buurman Albert Verlinde dreigt haar ‘door het trappenhuis te willen trekken’

Connie Breukhoven heeft in de PC Hooftstraat twee appartementen. Januari 2018 schakelde ze de prestigieuze makelaar Sotheby’s in de arm om een van de twee aan het Amsterdamse Vondelpark grenzende appartementen te verhuren voor €9500 per maand. In het appartement dat ze zelf bewoont sloegen inbrekers zaterdagavond hun slag.

In 2015 verhuurde Connie het appartement, volgens de site bekende buren ook al eens voor €8750 per maand, maar toen die huurder vertrok heeft Connie de huurprijs voor het luxeappartement aan de PC Hooftstraat opgetrokken naar €9500. Blijkbaar geen probleem, want het pand is inmiddels uit de verhuur gehaald.

Volgens Sotheby’s, die het pand in de verhuur had, is ‘niet alleen uitrusting en afwerking zijn van het hoogste niveau, ook de ligging is ongeëvenaard’. Het Museumplein, het concertgebouw, de meest mondaine winkelstraten en restaurants – alles is op loopafstand.

En het appartement zelf is een oase van -en vol- luxe.

Alleen de schitterende woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard. Het appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een heuse kleedkamer. Aan de achterkant is een intieme zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je een wijds uitzicht hebt over het Vondelpark.


De verlichting, de gordijnen en jaloezieën werken op afstandsbediening en in alle kamers muziek is. Verder in ieder vertrek flatscreen TV’s. Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren.

Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();