Pagina titel ...
maandag, september 21
BINNENKIJKEN in het luxeappartement van CONNIE BREUKHOVEN waar inbrekers hun slag sloegen

0
Terwijl Connie Witteman zaterdagavond dacht te gaan genieten van een onbezorgd avondje uit, heeft een groepje inbrekers haar prachtige stadspaleis aan de P.C. Hooftstraat op brute wijze leeggeroofd. De diva heeft inmiddels een beloning van €15.000 uitgeloofd. Ze hoopt op zoveel mogelijk tips, om de dader(s) te kunnen pakken en haar kostbare juwelencollectie terug te krijgen. EVEN BINNENKIJKEN?

Volgens een eerste schatting van de voormalige zangeres zijn er in elk geval dure juwelen ontvreemd. In de papieren editie van De Telegraaf zegt ze: “Er is een kluis meegenomen met kostbare, goed gedocumenteerde en eigenlijk dus niet verhandelbare juwelen. Maar er schieten me nog steeds dingen te binnen die vervolgens weg blijken te zijn. Onder andere cadeau’s met een diepe emotionele waarde die ik tijdens mijn huwelijk met HANS BREUKHOVEN van hem heb gekregen, zijn meegenomen. Het is vreselijk. Als de daders niet snel gevonden worden, zijn die natuurlijk verpatst of naar het buitenland gebracht en vinden we die nooit meer terug.”

(Lees verder na de advertentie)

Connie Breukhoven heeft in de PC Hooftstraat twee appartementen. Afgelopen januari schakelde ze de prestigieuze makelaar Sotheby’s in de arm om een van de twee aan het Amsterdamse Vondelpark grenzende appartementen te verhuren voor €9500 per maand. In het appartement dat ze zelf bewoont sloegen inbrekers zaterdagavond hun slag.

In 2015 verhuurde Connie het appartement, volgens de site bekende buren ook al eens voor €8750 per maand, maar toen die huurder vertrok heeft Connie de huurprijs voor het luxeappartement aan de PC Hooftstraat opgetrokken naar €9500. Blijkbaar geen probleem, want het pand is inmiddels uit de verhuur gehaald.

Lees verder na advertentie

Volgens Sotheby’s, die het pand in de verhuur had, is ‘niet alleen uitrusting en afwerking zijn van het hoogste niveau, ook de ligging is ongeëvenaard’. Het Museumplein, het concertgebouw, de meest mondaine winkelstraten en restaurants – alles is op loopafstand.

En het appartement zelf is een oase van -en vol- luxe.

Alleen de schitterende woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard. Het appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een heuse kleedkamer. Aan de achterkant is een intieme zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je een wijds uitzicht hebt over het Vondelpark.

De verlichting, de gordijnen en jaloezieën werken op afstandsbediening en in alle kamers muziek is. Verder in ieder vertrek flatscreen TV’s. Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0