In dit huis gaan BRIDGET en ANDRE HAZES samenwonen (+ hun liefdesvideo die niemand meer mag zien…)

0
Dit is het huis waar Bridget in het nieuwe jaar gaat samenwonen met nieuwe liefde André Hazes. En dat ziet de zanger, die de moeder van zijn kind Monique Westenberg, twee maanden geleden inruilde voor Maasland, helemaal zitten. Minder blij was de zanger blijkbaar met de dronkenmanvideo van de gezellige tweede kerstavond die hij vierde met moeder Rachel en liefde Bridget. Die is inmiddels verwijderd, maar u kunt hem onderaan dit verhaal nog ‘bewonderen’


De ring die Bridget showt. Is dat… een verlovingsring?


“Ik ben wel echt op m’n plekje bij d’r”, glunderde een verliefde André voor de camera’s van RTL Boulevard. Ik heb al een sleutel en ik ben er heel veel te vinden,” die ook vertelde dat hij het huis van zijn geliefde nog slechts verlaat om zijn 3-jarige zoontje André te zien. Dat doet hij in zijn eigen huis. “Als ik Dreetje heb, ga ik wel naar m’n eigen plekje. Maar de rest van de dagen wil ik met haar zijn.” Bridget bevestigde dat André vaak bij haar te vinden is. “Dat was eigenlijk gelijk al zo.”

De kans bestaat zelfs dat het liefdespaar sinds nog geen twee maanden in het nieuwe jaar gaat trouwen. Liet Bridget deze week in een column in Vrouw al doorschemeren ‘stokoud’ te willen worden met André, Hazes lijkt in voor een spoedhuwelijk. “Een huwelijksaanzoek? Ik weet het niet”, zei André, “misschien wordt het wel een jaar met verrassingen”.


Voorlopig lijkt het nog even te blijven bij samenwonen in 2020. en dat gebeurt in het huis dat Maasland afgelopen maart in Amsterdam betrok na het betalen van 1.025.021 euro. Geld dat zij leende van de bank want volgens Bekende Buren rust er een hypotheek op van 1.165.000 euro. Ruimte is er genoeg voor de tortelduifjes en Bridgets elfjarige zoon Mees in het aan de Jordaan grenzend benedenhuis met een woonoppervlakte van 153 m2 en drie slaapkamers. Ook zijn er twee badkamers.

Hoe verliefd André Hazes is op zijn Bridget -en ook weer op moeder Rachel- toonde hij in een inmiddels verwijderde video op Instagram. Ui de beelden bleek zonneklaar dat André Hazes een erg gezellige tweede kerstdag had. Eerst pakt hij zijn moeder Rachel beet en zingt haar toe. De nodige alcoholische versnaperingen maken dat hij zegt “Ken de tekst niet en haal liedjes door elkaar. Mooie avond man!”

Ook aan Bridget betuigt hij zijn liefde door haar bijna fijn te knijpen terwijl hij haar probeert te kussen. ‘Lam’, schreef Hazes bij de beelden die er geen twijfel over laten bestaan dat die conclusie de juiste was.

Share.