Pagina titel ...
zondag, januari 26
18-jarige Kylie Jenner wil voor $ 3.900.000 af van Calabasas-villa die zij vorig kocht!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Kylie Jenner wil alweer af van haar onlangs gerenoveerde herenhuis in Calabasas, Californië. Voor $ 3.900.000, bent u de nieuwe eigenaar en wordt u de buren van Kylie’s zussen Kourtney en Khloé.

Het twee verdiepingen tellende huis heeft bijna 500 m2 aan woonoppervlakte. Er zijn vijf slaapkamers, zeven badkamers, een zwembad, een spa en een binnenplaats. De 18-jarige, lid van Kardashians-familie, kocht het pand voor $ 2.700.000 in februari 2015.

(Lees verder na de advertentie)

 

De tiener betaalde de koopsom met het geld dat zij verdiende met haar rol in de realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’, waarin zij met haar beroemde familieleden te zien is. Ook mama Kris Jenner droeg een (financieel) steentje bij. Het huis is inmiddels wel grotendeels gerenoveerd.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK