IN BEELD! Zo romantisch vroeg LEROY MAXIME MEILAND ten huwelijk

0

De kijkers naar Chateau Bijstand smolten maandagavond weg bij de huwelijksaanzoek van Leroy en aan zijn Maxime. Na een o.a. ‘Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt’ van Leroy gaat hij op één knie voor Maxime en vraagt hij: “Wil je met me trouwen?”, waarop Maxime zonder aarzelen ‘ja’ op antwoordt.

Dat Maxime Meiland (26) en Leroy Molkenboer (30) gaan trouwen is gee nieuws, maar hoe Leroy haar ten huwelijk had gevraag was een goed bewaard geheim. Dat deed hij dus in het bijstandshuis, waar de Meilandjes een maand verbleven voor hun tv-reeks  ‘Chateau Bijstand’.


Leroy had schoonouders Martien en Erica in het complot betrokken en hen gevraagd het romantisch diner – in het ‘bijstandshuis’ – voor Maxime en Leroy te verzorgen. Maxime leek haar ouders te betrappen toen ze het boodschappenbonnetje in haar handen griste en zag dat er zalm was gekocht.

Uiteindelijk staat Leroy voor de deur van het tijdelijk onderkomen van Maxime. Vervolgens verklaart hij haar de liefde. “Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt.” Na nog veel meer lieve woorden, is de aanzoek daar. Leroy gaat, zoals het hoort, op één knie voor Maxime en vraag. “Wil je met me trouwen?” vraagt hij, waarop Maxime direct ‘ja’ antwoordt.


‘Ik wou dat ik zo’n vent als Leroy had’, schrijft een ontroerde kijker op Twitter.