Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
IN BEELD het SPROOKJESHUWELIJK van MALEISISCHE PRINSES Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim (31) en Dennis Verbaas uit Lisse (28)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Dennis Verbaas (28) uit Lisse is getrouwd met zijn Maleisische prinses Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim (31). Dennis’ ouders Martin en Henriette, broer Denny en zus Denise, een aantal vrienden uit Nederland en 1200 gasten waren erbij in het paleis in de zuidelijke staat Johor. DE FOTO’S EN DE VIDEO VAN HET SPROOKJESHUWELIJK ZIEN?

(Lees verder na de advertentie)

Tijdens de besloten ceremonie – die op straat op grote schermen live was te volgen – werden ook huwelijkscadeaus uitgewisseld. De Maleisische sultansfamilie van de bruid is steenrijk.

De 28-jarige Dennis was een talentvol voetballer, maar kreeg een hartstilstand op zijn 17e. Hij stopte met sport en werd een veelgevraagd fotomodel in Maleisië en Singapore en ontmoette bij een voetbalclub de prinses. Dennis bekeerde zich tot de islam en veranderde zijn naam in Dennis Muhammad Abdullah om met de prinses te kunnen trouwen.
Dennis gaat nu aan de slag als leidinggevende in een van de onroerendgoedbedrijven van het sultanaat.

Het koninklijk perskantoor verzorgde de afgelopen dagen zelf gekuiste vraaggesprekken met het aanstaande bruidspaar. Dennis (28) voelt zich vredig en rustig in de islam. Met ‘Tunku Tun’ Aminah (31) werd gesproken over haar verwachtingen na het huwelijk. “Het is voor het eerst dat ik niet meer thuis woon, niet bij mijn ouders en familie”, aldus de prinses. Ze vertelde dat ze meteen was aangetrokken tot de vriendelijkheid van Dennis, die ze ontmoette in een café in Maleisië. “Hij steunt me en begrijpt me goed”, aldus de enige dochter van sultan Ibrahim en zijn vrouw Zarith Sofiah.

Dennis had slechts lovende woorden voor zijn aanstaande echtgenote. “Ze is erg lief en gevoelig, en heeft een sterke band met haar familie zoals ik die ook heb met mijn familie in Nederland. Dennis blijft na het huwelijk werken. „Mijn vader heeft me altijd geleerd dat het belangrijk is hard te werken en zelf je inkomen te verdienen.”

De huwelijksvoltrekking beeld!

Foto’s: Johor Royal Press Office

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0