IN BEELD de 3 mannen die LIL KLEINE beroofden van zijn ROLEX van 110.000 euro

0


De 3 mannen die rapper Lil Kleine van zijn dure Rolex, 110.000 euro, beroofden zijn letterlijk in beeld. Er zijn beelden van de verdachten als ze op hun doelwit staan te wachten. Lil Kleine wordt door de drie hardhandig beroofd van zijn ‘klokkie’ de feestelijke presentatie bij van een album van dj Jack Shirak in Rotterdam, waarbij hij met een vuurwapen in zijn gezicht wordt geslagen. Kleine loopt door de klap een hersenschudding op.

Om ongeveer 23.45 uur vertrekt Kleine van de party aan de Rotterdamse Willemskade. Als hij buiten even staat te wachten komen er drie mannen op hem af. Eén van hen draagt een bivakmuts en bedreigt hem met een vuurwapen. De verdachten willen zijn horloge. Kleine wordt met het vuurwapen in zijn gezicht geslagen en hij valt op de grond. Wat er vervolgens precies met het horloge is gebeurd is nog onduidelijk. De rovers gaan er in ieder geval vandoor en het horloge meer dan 100.000 euro is verdwenen. Kleine loopt door de klap een hersenschudding op.


Er zijn nu beelden van de verdachten als ze op hun doelwit staan te wachten. Ze dragen donkere kleding, maar ze zijn op de beelden voornamelijk zichtbaar vanaf hun rug. De party wordt die avond druk bezocht. Het is dus aannemelijk dat vertrekkende gasten de verdachten tijdens het wachten op Kleine hebben gezien.

Als dat zo is dan worden die mensen verzocht hun ervaringen alsnog met de politie te delen. Bovendien wil de politie graag weten of er mensen zijn aan wie het horloge inmiddels te koop is aangeboden.


Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000