Ik Geloof in Mij-ster Rutger en vrouw Ivana uit elkaar

0

Ik Geloof in Mij-ster Rutger en vrouw Ivana gaan uit elkaar. De twee ontmoetten elkaar twee jaar geleden bij een talentenjacht, die Van Barneveld presenteerde, maar nu is de koek op. Ze zijn, volgens Rutger, te verschillend.

De zanger is het afgelopen najaar in een klap bekend geworden door zijn deelname aan het realityprogramma Ik Geloof in Mij. Twee jaar gleden zat Ivana in het publiek bij een talentenjacht en wist deelnemer Rutger dat zij zijn vrouw zou worden. “Ik heb er alles aan gedaan waardoor ze verliefd op mij werd. Ik ben niet de knapste persoon, maar ik heb wel een heel goed karakter.”


Over de breuk vertelt Rutger met tranen in zijn ogen voor de camera van SBS Shownieuws: “Nog steeds hebben we veel respect voor elkaar, maar het werkt niet meer zoals het zou moeten en zoals we graag zouden willen. We hopen in de toekomst wel weer bij elkaar te komen maar dat zal de tijd uit wijzen.”

tot een maart wonen Rutger van Barneveld en Ivana nog samen in zijn stacaravan op een camping in Zaltbommel. Dan pas heeft Ivana namelijk eigen woonruimte.