Huwelijksaanzoek dronken Gert Verhulst was helemaal niet romantisch: ‘Het ging om een misverstand’

0

Beeld: Instagram Gert Verhulst

Vorig jaar stapte Gert Verhulst (52) eindelijk in het huwelijksbootje met Ellen Callebout (42). Op dat moment waren de twee al 11 jaar samen. Maar de op dat moment door drank benevelde Verhulst had helemaal niet gepland om zijn Ellen ten huwelijk te vragen.


“Waarom zijn wij eigenlijk getrouwd?”, vraagt Gert zich hardop af in ‘Rooijakkers over de Vloer’. Zijn vrouw, Ellen, verbaasd: “Omdat jij dat wilde”, klinkt het. Maar blijkbaar ging het om een misverstand.

Dan legt Gert uit dat het niet de bedoeling was om Ellen ten huwelijk te vragen. Hij was op wat later het het moment suprême bleek te zijn veel te dronken om een aanzoek te doen.


“Het werd helemaal verkeerd geïnterpreteerd eigenlijk”, lacht hij. “Ik zei alleen maar: ‘Als we nu eens zouden trouwen.’ Ineens begon het hele gezelschap te zeggen: ‘Wauw, een huwelijksaanzoek.’ Ik was helemaal verrast. Het was niet de bedoeling om het op dat moment te doen.” Volgens Ellen was het wel een mooi moment, en de trouwerij ging alsnog door.

ZIE OOK: Nu hij stopt met Samson & Gert gaat GERT VERHULST relaxen in zijn 6.5 miljoen kostende strandhuis; het meest exclusieve van Vlaanderen