Huwelijk afgeblazen! ‘GORDON en verloofde Gavin uit elkaar na dramatisch etmaal in Australië’

0

Gordon en zijn verloofde Gavin Roz, die nog dit jaar zouden gaan trouwen, zijn na een relatie van enkele maanden uit elkaar. Gordon werd zondag op de luchthaven van Melbourne, waar Gavin woont, gespot, maar moet een dag later alweer zijn teruggevlogen want maandag was hij weer alleen in zijn woonplaats Dubai.

Het is Evert Santegoeds die de breuk tussen Gordon en zijn veel jongere verloofde Gavin Roz onthult. Hij schrijft op de site van De Telegraaf dat Gordon afgelopen weekend naar Melbourne vloog om Gavin te bezoeken, maar anderhalve dag later werd hij alweer in zijn woonplaats Dubai gespot. “Alles wijst erop dat ‘down under’ álles op zijn kop is komen te staan…”


Santegoeds: “Het lijkt erop dat de relatie alweer voorbij is of op zijn minst in heel erg zwaar weer verkeert. Gordon is onbereikbaar voor commentaar en heeft zich thuis in Dubai teruggetrokken.” Dat Gordon zwijgt begrijpt de Privé-hoofdredacteur. “Hij zou erg opzien tegen de golven van hoon die hij lijkt te kunnen verwachten na zijn geluk zo van de daken te hebben geschreeuwd, geluk dat nu dus alweer in de kreukels lijkt te liggen.”

“Als het voorgenomen huwelijk inderdaad alweer is afgeblazen, en daar lijkt het wel op nu de reis naar Melbourne uitliep op een dagtocht, zullen veel mensen zich zorgen maken over Gordon die het verloop van 2023 zich zo anders had voorgesteld.” () “Wat er is voorgevallen in Australië is vooralsnog moeilijk te achterhalen.”


Gordon liep Gavin eind vorig jaar in een casino in Melbourne tegen het lijf. Hij nodigde de Australiër uit voor een vakantie bij hem in Dubai. Op Valentijnsdag maakten ze hun liefde wereldkundig. Kort daarna dook het stel op in Amsterdam. Na Amsterdam vlogen de twee door naar de Malediven waar in maart het huwelijksaanzoek van Gavin volgde.

Gordon zei ‘ja’ en begon direct met de voorbereidingen voor de grote dag. Dat deed Gavin ook. Hij zou op Nederlandse les gaan omdat Gordon met hem misschien wilde terugkeren naar Nederland. Ook al zouden ze misschien ook wel in Australië gaan wonen, of elders. Maar nu lijkt een huwelijk verder weg dan ooit.

Beiden hebben vannacht ál hun gezamenlijke Instagram-foto’s verwijderd. Er is geen beeld meer te zien van de afgelopen maanden die ze samen doorbrachten. Bovenaan Gordons Insta-pagina prijkt nu weer een fotootje van zijn wereldreis in januari. Tijdens die reis leerde hij Gavin kennen, in Melbourne.