BINNENKIJKEN bij David Copperfield die het duurste huis ($ 17.500.000) van Las Vegas bij elkaar goochelde

0
Geen illusie: David Copperfield heeft zichzelf een nieuwe oase in de woestijn cadeau gedaan. De wereldberoemde goochelaar betaalde $ 17.550.000 in de buurt van Las Vegas. Het is de hoogste prijs ooit betaald voor een Las Vegas-huis.

David Copperfield heeft het duurste huis van Las Vegas bij elkaar gegoocheld! Hij betaalde voor de uit staal en beton opgetrokken villa maar liefst $ 17.500.000. Daarmee is het duurste huis van de gokstad.


Het staat op een stuk grond van ruim 5000m2. Het vier verdiepingen tellende huis heeft acht slaapkamers en negen badkamers. In het hoofdverblijf ook een wijnkelder, een bioscoop, een complete spa, een golfsimulator, een nachtclub met bar en een bioscoop. Er is naast een dakterras ook een ‘Zen-tuin’.

Copperfield en partner Chloe Gosselin kochten pand van Kevin Hooks, een hotshot in de gezondheidszorg. Die betaalde in 2005 voor de grond $ 2.575.000 en liet het huis ontwerpen door Swaback Partners.


Copperfields nieuwe optrekje ligt op een half uur rijden van het MGM Grand Hotel en Casino, waar Copperfield momenteel optreedt.

VIDEO’S – BINNENKIJKEN in drie van de miljoenen huizen van DONALD TRUMP

BINNENKIJKEN – Hillary Clinton niet naar Witte Huis maar naar dit net gekochte huis in Chappaqua

KIJK OOK: binnenkijken in de privevertrekken van Michelle en Barack Obama in het Witte Huis