VIDEO’S – BINNENKIJKEN in drie van de miljoenen huizen van DONALD TRUMP

0

De 68 verdiepingen tellende Trump Tower, de Newyorkse skyscraper aan Fifth Avenue, is de thuisbasis van Donald Trump. Daar woont hij en heeft hij zijn kantoor. Binnenkijken in dit penthouse en nog twee optrekjes van de man die zo graag president van de Vernigde Staten wil worden.

https://youtu.be/SOgKboHkjZE
Het penthouse van Donald Trump van drie verdiepingen dat, qua inrichting, lijkt op het Paleis van Versailles, heeft een ongeëvenaard uitzicht op Central Park. De woning heeft gedetailleerde, handgeschilderde plafonschilderingen, en een overdaad aan marmer en 24-karaatsgoude en diamanten accenten.


De weelderige residentie, is een van de duurste in New York City en zou rond de $100.000.000 moeten opbrengen als het op de markt zou komen.


Dit Trump-huis is $19,5 miljoen waard en werd gebouwd in 1919 door Eugene Meyer. Hij was in die tijd één van de rijkste mensen ter wereld en werkte als uitgever van de Washington Post, voorzitter van de Federal Reserve en stond als eerste aan het roer van de World Bank Group.


In het huis 60 kamers, 15 slaapkamers, drie zwembaden waarvan er één volledig van marmer is gemaakt en twee dienstwoningen. Het staat op een stuk grond van 230 hectare!

https://youtu.be/OKQTPK6d-TE
Trump mag zich, in zijn vrije tijd, ook graag verpozen in zijn Mar-a-Lago country club, een eigendom van 17 hectaren met met circa 6000 vierkante meter balzaal. Het pand werd voorheen gebruikt als privéwoning, maar is nu in gebruik als hotel. Er zijn 58 slaapkamers, 33 badkamers, 12 openhaarden en drie schuilkelders. De country club zou een waarde van meer dan $250 miljoen hebben.

BINNENKIJKEN – Hillary Clinton niet naar Witte Huis maar naar dit net gekochte, ook witte, huis in Chappaqua

BINNENKIJKEN in de (huur)villa in Washington waar de Obama’s gaan wonen nadat Barrack geen president meer is