VIDEO – Hondenuitlater Lady Gaga neergeschoten, 2 hondjes ontvoerd: zangeres looft beloning van 500.000 dollar uit

0

Ryan Fischer (30), de officiele hondenuitlater van Lady Gaga, is op straat neergeschoten in Hollywood. Hij kreeg vier kogels in de borst. De overvallers namen twee hondjes van Gaga mee. De zangeres heeft een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor wie meer informatie kan bezorgen over de misdaad.

Woensdagavond, rond 22u, liet Ryan Fischer de drie Franse bulldogs Koji, Miss Asia en Gustavo uit. Fischer zorgt voor de hondjes omdat de zangeres in Rome is voor filmopnames. Tijdens het uitlaten werd de hondenuitlater vier keer in de borst geschoten. De twee daders gingen aan de haal met Koji en Gustavo. Miss Asia wist te ontsnappen en werd later teruggevonden door de politie. Fischer werd naar het ziekenhuis gebracht.


De vader van Lady Gaga smeekt het publiek nu om te helpen bij het terugvinden van de twee ontvoerde honden. “Help ons deze engerds te pakken te krijgen”, zei Joe Germanotta op Fox News. “Onze hele familie is van streek en bidt dat Koji en Gustavo heelhuids terugkeren.”

Franse bulldogs zijn een erg duur en gewild ras. Honden met een stamboom kosten tot 10.000 dollar. Lady Gaga heeft een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor haar twee ontvoerde honden.