HIV-geinfecteerde Charlie Sheen lijdt fors verlies bij verkoop huis

0
De HIV-geinfecteerde Charlie Sheen (50) zette twee maanden geleden twee van zijn huizen te koop. Een huis in nu verkocht, maar Sheen zal niet blij zijn. Hij leed een verlies van €400.000.

Sheen is de afgelopen jaren een kapitaal, $10 miljoen aan zwijggeld kwijtgeraakt aan mensen die bekend wilde maken dat hij het hiv-virus heeft. Na zijn recente HIV-bekentenis hebben zes vrouwen hebben al een advocaat in de arm genomen om Sheen aan te klagen en geld van hem te eisen. Dus besloot hij zijn onroerend goed af te stoten.

Een huis, dat in Sherman Oaks/Beverly Hills Hills dat hij in oktober 2012 kocht voor $4.8 miljoen, staat nog te koop.Het huis (foto’s) heeft vijf slaap en zes badkamers.


Een tweede huis dat Sheen bezit in Sherman Oaks is nu verkocht. Dat huis met zes slaap en negen badkamers kocht hij in maart 2011 voor $6.999.999. De woning ging van de hand voor ruim zes miljoen euro, melden Amerikaanse media. dat is bijna 400.000 euro minder dan de 50-jarige acteur er zelf voor betaalde.

Charlie besloot zijn villa’s te verkopen nadat hij bekendmaakte te zijn besmet met het hiv-virus. Het huis dat hij nu kwijt is werd tot begin van dit jaar bewoond door zijn ex Denise Richards, terwijl haar eigen optrekje werd gerenoveerd.


De gevallen Two and a Half Men-ster betaalde de afgelopen jaren zo’n tien miljoen aan zwijggeld aan (seks)partners omdat hij niet wilde dat zijn gezondheidsstatus op straat kwam te liggen.

De zes claimen seks met Sheen te hebben gehad terwijl hij hen niet had verteld dat hiv had. Charlie’s ex Bree Olson vertelde in The Howard Stern Show dat Sheen ook haar nooit op de hoogte heeft gebracht van zijn infectie. Ex-vrouw Brooke Mueller, die met Sheen twee kinderen heeft, heeft via een woordvoerder laten weten dat zij en de tweeling Bob en Max niet besmet zijn.

Adviseurs zouden Sheen, die lange tijd zou zijn afgeperst, hebben afgeraden om open kaart te spelen. Ze waarschuwden de ster uit Two and a Half Men en Anger Management dat dit tot nog veel meer claims zou leiden.