‘Het zal niet meer misgaan’- Wesley Sneijder wil zijn ex Yolanthe terug

0

Glamourkoppel Yolanthe en Wesley Sneijder kondigde in 2019 aan dat ze uit elkaar gingen, maar het stel is officieel nooit gescheiden. De oud-voetballer hoopt nog altijd dat het goedkomt en Yolanthe hem zijn periode met drank en vreemde vrouwen vergeeft. “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan,” zegt Wesley.


“Ik geloof daarin. Ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden”, aldus Wesley in het door Kees Jansma geschreven boek Sneijder dat vanaf vandaag te koop is..

In het boek vertelt hij zijn drankinname en zijn avontuurtjes met vreemde vrouwen uiteindelijk tot de breuk hebben geleid. “Het ging mis. Door mij. Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo”.


Wesley vertelt in het boek ook dat hij ‘na veel leugens en gedraai’ eerlijk tegen Yolanthe is geweest en alles heeft opgebiecht. “Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf.”

Wesley gaf al eerder in een interview met Shownieuws aan dat hij ‘Yo’ – die momenteel in LA woont en een acteeropleiding volgt – regelmatig spreekt en dat hem hoop geeft op een gezinshereniging. contct dat er natuurlijk ook is vanwege hun zoontje, de 4-jarige Xess Xava. Die zit bij z’n mama. “We hebben contact. Wat dat betreft gaat dat goed.” ‘Wes’ vertelde ook dat er geen strubbelingen voorkomen tijdens die gesprekken. “Absoluut niet, gelukkig ook niet.” Ondanks een ongetwijfeld pijnlijke en moeilijke liefdesbreuk, kunnen ze dus ‘gewoon’ door één deur. “We zijn volwassen en we weten hoe of wat. We hebben een kind.” ()  “Niemand kan in de toekomst kijken, we zien wat er gaat gebeuren.

De door Wesley zo vurig gehoopte hereniging zal niet voor morgen zijn. “We zitten er nog middenin, dus het is moeilijk om over dat deel van mijn leven te praten. Dit gaat niet alleen over mezelf en ik wil er heel voorzichtig mee omgaan, juist omdat het zo’n gevoelig iets is,” vertelde ze een maand geleden in Grazia.

Yolanthe gaf toen ook aan dat er veel gebeurd is. “Het is bij ons echt niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen meteen de handdoek in de ring hebben gegooid. Aan een scheiding gaat heel veel vooraf.  Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en toen was er niet meer genoeg over om voor te strijden.”