Het pikante geheim van Maxime Meiland: eigenaresse erotische webcamsite

0

Maxime Meiland wild nu geld verdienen met een eigen modecollectie, maar haar vorig bedrijfje was een stuk pikanter… De Meiland-dochter was namelijk de eigenaresse van Divine Live, een erotische webcam site.

Op 20 juli  2016 registreerde, zo schrijft Party, Maxime een eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel onder de naam Divine Live. De activiteit waar Divine Live zich, volgens de officiële KvK-gegevens, mee bezighield Staat omschreven als ‘erotische webcam site’. doorgaans kleden vrouwen zich op dat soort sites voor de webcam uit en verlenen,erotisch diensten tegen betaling…


De eenmanszaak van Maxime stond geregistreerd op hetzelfde adres in Noordwijkerhout als het bedrijf M.J.M. Meiland B.V. van Martien. Dit bedrijf werd overigens op 4 juli vorig jaar opgeheven.

Op de zakelijke Facebookpagina van Divine Live staat, zo weet het weekblad, een oproep op de zakelijke Facebook-pagina van eigenaresse Maxime om modellen te werven. Uit de oproep wordt duidelijk dat Divine Live op zoek is naar ‘modellen met een mooie en verzorgde uitstraling’.


Het lijkt niet dat het bedrijf een succes is geweest.  De Divine Livewebsite is inmiddels uit de lucht en het bedrijfje werd op 7 juni 2018 uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Of er vrouwen ooit voor de ‘erotische webcam’ hebben gefigureerd is niet meer te achterhalen.

Recent lanceerde Maxime een bedrijfje waarbij de kleren aangehouden mochten worden. Ze lanceerde haar eigen kledinglijn, maar hardnekkige geruchten wilden dat Maxime haar tops, blazers en jurken van de Chinese site AliExpress haalde. Dat bleek, voor het merendeel van de collectie ook te kloppen.

Meer over de Meilandjes? Klik!