Het advies van Henny Huisman voor Marco Borsato: ‘Thuis wippen en buiten alleen plassen’”

0

Het besef bij Henny Huisman dat hij spijt heeft van zijn aanval op Marco Borsato in zijn biografie is blijkbaar van zeer recent. In een vandaag gepubliceerd interview met Nieuwe Revu gaat Huisman andermaal volledig los op de man die hij, volgens Huisman, heeft ontdekt. Zo rakelt hij Borsato’s vermeende affaire met zangeres Maan weer op, irriteert hij zich aan de tegeltjeswijsheden van Borsato en heeft hij ook een goed advies voor de zanger: “Dat Leontine hem terugneemt, moet ze zelf weten. En verder moet je met je plasser thuis wippen en buiten alleen plassen.”

In Nieuwe Revu zegt henny over de vermeende affaire van Borsato met de piepjonge Maan: “Door een showbizzjournalist die mij de geestelijk vader vond van Marco, werd ik erop gewezen dat ik hem had kunnen waarschuwen om niet vreemd te gaan met zangeres Maan. Ja hallo, ik presenteerde de Soundmixshow waarvan hij in 1990 de finale won. Ik ben niet zijn mentor. Waar hij zijn p*emel in steekt, moet hij zelf weten.”


Dat Leontine ervoor heeft gekozen om Marco een tweede kans te geven noemt Huisman ‘vergevensgezind’, maar tegelijkertijd zegt hij: “Het taalgebruik waarmee Marco in de media hun herstelpoging omschrijft, irriteert me enorm.”

Huisman geeft ook een voorbeeld van Borsato’s ‘beeldspraak van likmereet’. “Er is veel schoon water in de rivier nu, maar we plakken er nog geen label op. We kijken wel waar het schip strandt. Voorlopig drijft ons bootje weer.”


Wat Huisman betreft moet Marco zijn mond houden. “Hou toch op man, met die tegeltjeswijsheden. Dat hoogdravende gezwets, die interessantdoenerij, daar heb ik zo’n hekel aan.”