Herenhuis Lenny Kravitz in Parijs te huur voor ‘slechts’ € 175.000 per maand

0
Zanger Lenny Kravitz heeft nog een ‘optrekje’ in Parijs’ trendy 16de arrondissement. Omdat hij er niet al te veel komt biedt hij het nu te huur aan voor ‘slechts’ € 175.000 per maand…
Het 16de arrondissement in Parijs staat bekend als het deel van Frankrijk met de hoogste huizenprijzen. En daar maakt zanger Lenny Kravitz dankbaar gebruik van. Hij verhuurt zijn Parijse woning voor € 175.000 per maand. Tenminste als u de woning van Kravitz voor langere termijn huurt. Wilt u slechts een maandje wonen in het huis van de muzikant dan betaalt u € 225.000.

Het vier verdiepingen tellende herenhuis werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1920 en werd door Kravitz die naast muzikant ook interieurontwerper is, in 2008 volledig gerestaureerd en opnieuw ingericht. Het huis heeft een vloeroppervlak van ruim 1500 vierkante meter. Er is een ruime foyer, een ruime woonkamer die toegang geeft tot de tuin, twee royale extra (woon)kamers en maar liefst vier keukens. Er zijn zeven slaapkamers met eigen badkamer.


Kravitz biedt het huis niet alleen volledig gemeubileerd, maar ook inclusief dagelijkse schoonmaak. Alle vier de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. De beveiligingsvoorzieningen zijn optimaal.

Lenny Kravitz geeft overigens 26 juni op de Brouwersdam in Zeeland acte de présence op de tiende editie van Concert at SEA.