Heeft Jaimie aanklacht ingetrokken? Lil’ Kleine mag van rechter Ibiza verlaten

0

Lil’ Kleine mag Ibiza van de Spaanse rechter verlaten. De rapper hoeft het vonnis niet op Ibiza af te wachten, maar is vrij om terug naar Nederland te reizen. De artiest werd gisteren, maandag, voorgeleid aan de Spaanse rechter verdacht van het feit dat hij zijn vriendin Jaimie Vaes te hebben mishandeld. Die zou gisteren zijn teruggekeerd naar ons land. Onduidelijk is of Kleine op vrije voeten is omdat zijn vriendin de aanklacht tegen hem heeft ingetrokken.

Dat Kleine weer vrij is om te gaan en te staan laat een woordvoerder van de Spaanse rechtbank weten aan Shownieuws. “De gedetineerde is voorlopig vrijgelaten en de zaak is voorlopig afgesloten. De rechter heeft geen maatregelen opgelegd zodat hij kan reizen.” De advocaat van Lil’ Kleine, Nienke Hoogervorst, bevestigt alleen dat Kleine op vrije voet is.


Vriendin Jamie Vaes zou zondagnacht bij de politie aangifte hebben gedaan tegen haar vriend, waarop de rapper werd gearresteerd. Jaimie Vaes zei door haar partner te zijn geslagen. Ook zou Kleine haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil’ Kleine zou zondagochtend rond 01.30 uur zijn geweest.

Bronnen vertelden aan het weekblad Privé dat Jaimie, met wie Lil’ Kleine zoontje Lío deelt, gewond en bebloed de lobby van het hotel waar het koppel verblijft in kwam rennen. Haar kleding zou zijn gescheurd en hun hotelkamer is naar verluidt vernield. Een receptionist zou de politie hebben gewaarschuwd.