Haagse Serre nieuwe liefde Michael van der Plas (en ex Barbie woont samen met Hans)

0

Hij was getrouwd met Samantha ’Barbie’ de Jong, hij verbrak recent zijn relatie met Naomi Dijkstra, maar Michael van der Plas heeft opnieuw het geluk in de liefde gevonden bij de Haagse kapster Sterre. Ex-vrouw Barbie is inmiddels al weer twee maanden gelukkig met haar Hans met wie ze nu ook huis en haard deelt.

Michael nam Sterre het afgelopen weekend mee naar muziekfestijn De Amsterdamse Zomer en deelde beelden op Instagram.
Bij een van de plaatjes schijft Michael “Ik krijg momenteel veel vragen of ik een relatie heb met Sterre. Wij hebben het heel gezellig en er zit ook zeker liefde bij, maar we willen wel kijken hoe het loopt. Voor nu gaat het goed, maar officieel zijn we nog niet.”


Begin vorige maand brak de realityster met Naomi bekend. Aan Privé onthulde zijn Naomi dat de reden van die breuk Samantha heette met wie Michael twee kinderen heeft. “Dat gedoe met haar blééf maar terugkomen. Ik dacht: is dit echt wat ik wil?”

Samantha zelf heeft ook opnieuw de liefde gevonden. Op Instagram maakt Barbie bekend samen te gaan wonen met Hans, die izj twee maanden geleden ontmoette. “Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje”, schrijft Samantha bij een filmpje waarop te zien is dat haar nieuwe vlam druk in de weer is met een verfroller. “Na het weekend onze nieuwe meubels”, vertelt de blondine. “Home sweet home.”


Barbie, vooral bekend door Oh Oh Cherso heeft na de scheiding met Michael van der Plas, waarmee ze ook realityshows Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby en Huisje Boompje Barbie, maakte al tal van relaties gehad. Nadat vorig jaar vriend Gelmore plotseling overleed aan een hartstilstand, vond ze opnieuw liefde bij Dave. Ook die relatie liep al snel op de klippen. Nu is Samantha dus weel gelukkig met Hans.

Overleden ex-vriend Barbie: negen jaar cel voor neerschieten snackbarmedewerker

View this post on InstagramA post shared by Samantha💖 (@samantha_de_jong31)